2017.08.17 4:54Ma Jácint nap van.
34 éves a Miskolci Állatkert! Ünnepi programok

34 éves a Miskolci Állatkert! Ünnepi programok

Térkép betöltése...

Időpont
2017.08.19 - 2017.08.20
Egész napos

Helyszín
Miskolci Állatkert

Kategóriák


A Miskolci Állatkert és Kultúrpark idén ünnepli megnyitásának 34. évfordulóját. Ebből az alkalomból augusztus 19-én és 20-án, szombaton és vasárnap is egész napos ünnepi programokkal, meglepetésekkel várják látogatóinkat.

Közelebb a természethez, közelebb az állatokhoz – ezt vallják az állatkertben 34 éve és ezért tesznek is minden nap, úgy gondolják, hogy a születésnap hasonlít az összes többi naphoz.

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark – korábbi nevén Vadaspark – öt kontinens több mint 120 állatfajának közel 700 egyedét mutatjuk be különleges erdei környezetben. A fák között sétálva a Kárpát-medence vadon élő állatai mellett egzotikus fajokkal, ősi magyar és távoli tájakon élő háziállatokkal is megismerkedhetnek a vendégek.

Az állatkert területe a Bükki Nemzeti Parkkal szomszédos, így annak természetes növény- és állatvilágából is ízelítőt nyújt. Ezen ünnepnap alkalmából félóránként interaktív látványetetéssel, állatbemutatókkal és állatsimogatókkal, kreatív foglalkozásokkal, játékokkal és állatkerti kulisszatitkokkal várják a játékos kedvű gyermekeket és felnőtteket.