2017.05.29 14:18Ma Magdolna nap van.
Hooligans Symphonic

Hooligans Symphonic

Térkép betöltése...

Időpont
2017.07.07 -
19:00 - 20:45

Helyszín
Generali Aréna Miskolc

Kategóriák


A miskolci szimfonikusok és a 20 éves Huligánok találkozása egy színpadon

HuliMizu

Egyedi, izgalmas, pezsdítő, stílusos és trendi eseménynek ad otthont a Miskolci Sportcsarnok július 7-én. A Miskolci Szimfonikus Zenekar életében eddig sem volt hiány különleges produkciókban, de ez alkalommal minden eddiginél izgalmasabb konstrukciót álmodtunk meg a Hooligans zenekarral közösen.

A Hooligans már több mint 20 éve ontja a slágereket és szórakoztatja a Nagyérdeműt. Kevés olyan hely van Magyarországon, ahol ne adtak volna teltházas koncertet. Sikereiket bizonyítja temérdek rádiós sláger, amelyek sosem mennek ki a divatból. A számtalan és többszörös aranylemezes, platinalemezes banda július 7-i koncertjét a Miskolci Szimfonikus Zenekar kísérete teszi varázslatossá.
A nemzeti kategóriájú zenekar sokszor bizonyította már sokoldalúságát, helytállását a könnyedebb műfajokban is, gondoljunk csak a FeelHarmonic Love popkoncert showra, vagy az évről évre nagy sikert arató Újévi hangversenyekre. A két együttes munkásságának, szakmai tudásának és stílusának találkozása pedig teljesen új megközelítésbe helyezi a zenei élményt.
Egy szóval jellemeznénk: kihagyhatatlan.

2017. július 7. – 19:00
Generali Aréna, Miskolc
Közreműködik a Fráter Kórus
Vezényel: Werner Gábor

Az online jegyértékesítés már megkezdődött:
https://www.mso.hu/hu/koncertek/online-jegyvasarlas