2018.01.20 23:58Ma Fábián, Sebestyén nap van.
A magyar kultúra napja: Eperjes Károly önálló zenés estje

A magyar kultúra napja: Eperjes Károly önálló zenés estje

Térkép betöltése...

Időpont
2018.01.22 -
18:00 - 20:00

Helyszín
MKK Művészetek Háza

Kategóriák


AZ ELŐADÁSRA MINDEN REGISZTRÁCIÓS JEGY ELKELT!

Dr. Kriza Ákos Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere meghívja Önt és kedves Partnerét a magyar kultúra napja alkalmából “Az igazat mondd, ne csak a valódit”- Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész zenés estjére.

Közreműködik:
Négyessy Katalin gordonka művész

Összeállítás a XX. századi Istent kereső magyar költők műveiből, Babits Mihály, Ady Endre, József Attila, Pilinszky János és más költőktől egy rendhagyó zenés irodalmi műsor keretében, melynek formája erősen táplálkozik Latinovits Zoltán Balassi estjének a szerkezetéből és Mensáros László A XX. század című legendás műsorából, amelyek hasonló céllal kerültek a közönség elé.
Eperjes Károly estjét hosszú évtizedek óta láthatja a közönség az országban és a határokon túl is. Ez idáig száznegyvennégy verset gyűjtött össze az évek alatt. Ezekből mennyit mond el egy esten, mindig függ a közönségtől és az ő igényeiktől, de a műsor hármas szerkezetén sohasem változtat.

Jegyinformáció:
Az előadás ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrációs jegyek igényelhetők a Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009).