2017.10.21 22:02Ma Orsolya nap van.
Charlie 70 Koncert Miskolc

Charlie 70 Koncert Miskolc

Térkép betöltése...

Időpont
2017.11.18 -
19:00 - 22:00

Helyszín
MKK Ifjúsági Ház

Kategóriák


Hát igen!
A „Jég Dupla Whiskyvel”, a New York- New York”, a „Zenegép”, a „Könnyű álmot hozzon a szél” és számtalan, ma már örökzöldnek tekinthető sláger előadója, Charlie – Liszt-díjas énekes (kevésbé ismert nevén Horvát Károly) 2017. október 28-án tölti be a 70.életévét.
Ebből az alkalomból a budapesti Papp László arénában lesz év végén egy koncertje, de azt megelőzően egy, az ország nagyobb városait érintő „szülinapi” turnéba kezd a smirgli hangú énekes, hogy a vidéki rajongóival is együtt ünnepelhesse ezt a kerek évfordulót.
Terveiről faggatva megtudtuk, hogy nem egy hagyományos Charlie koncertnek nézünk elébe, hisz a 70 év nem csak egy kerek életkort jelent ebben az esetben, hanem igen csak hosszú és gazdag művészi pályát is, amelyből válogatva ez alkalommal számos olyan dal is felcsendül, amelyek korábbi alkotói időszakában hoztak számára sikert, -elég ha csak a Generálra, vagy a Tátrai Bandra gondolunk.
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy igazi életmű koncertnek nézünk elébe, mind tartalmát, mind az apropóját tekintve és talán külön öröm számunkra, hogy a miskolci közönség a születésnapjához igen közeli napon találkozhat, ünnepelhet és örömködhet együtt vele, mert
„AMI SOUL, AZ SZÓL…”
És ahogy Charliet ismerjük, nagyon és nagyot fog szólni!

Jegyár: 6590 Ft, Észak-Magyarország Hűségkártya kedvezménnyel 5990 Ft

Jegyek kaphatók a Miskolci Kulturális Központ központi jegypénztárában (3525 Miskolc, Rákóczi u. 2.; Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, valamint a JEGY.HU-n.

Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra- és Sport kártyát és bankkártyát elfogadunk.