2018.05.21 16:05Ma Konstantin nap van.
Djabe with Gulli Briem (Mezzoforte) koncert az Ifjúsági Házban

Djabe with Gulli Briem (Mezzoforte) koncert az Ifjúsági Házban

Térkép betöltése...

Időpont
2018.06.12 -
19:00 - 22:30

Helyszín
MKK Ifjúsági Ház

Kategóriák


Kapunyitás: 19:00, koncertkezdés: 20:00 óra

Barabás Tamás – basszusgitár
Égerházi Attila – gitár, ütőhangszerek
Koós-Hutás Áron – trombita, szárnykürt
Kaszás Péter – dob, ütőhangszerek
Nagy János- billentyűs hangszerek
Gulli Briem – dob, ütőhangszerek

A Djabe zenekar 2012 óta rendszeresen készít lemezeket és turnézik együtt a Mezzoforte dobosával Gulli Briemmel. 2017-ben az angliai Cherry Red Recordsnál jelent meg a Life Ia A Journey – The Sardinia Tapes közös albumuk, mely a patinás nemzetközi kiadó egyik best seller albuma lett.
Gulli Briem a Mezzoforte zenekar tagjaként tett világhírnévre szert. A kitűnő dobos társszerzője a nemzetközi slágerlistákat is megjárt Garden Party című dalnak.
2018 június 6-án Szegeden lép fel a zenekar. Gullival elhozzák az Ifiház színpadára közös albumaik kiemelkedő kompozícióit, valamint a májusban megjelenő új Djabe album a Flow darabjait is. A koncerten itt lesz természetesen Kaszás Péter a Djabe dobosa is. A Fonogram és eMeRTon díjas Djabe zenekar is külföldön aratta sikerei nagy részét. 42 országban léptek fel eddig, hatalmas szakmai és közönség elismerést learatva.

JEGYEK HAMAROSAN!

Jegyár: a koncert napján 2900 Ft, elővételben 2400 Ft.

Jegyek hamarosan kaphatók a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.) az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.