2018.03.22 15:00Ma Beáta, Izolda, Lea nap van.
ELMARAD Pannonia Allstars Ska Orchestra PASO

ELMARAD Pannonia Allstars Ska Orchestra PASO

Térkép betöltése...

Időpont
2018.03.30 -
20:00 - 21:00

Helyszín
MKK Művészetek Háza

Kategóriák


Figyelem!
A PASO-Pannonia Allstars Ska Orchestra koncert technikai okok miatt ELMARAD!
A megváltott jegyek a vásárlás helyszínén április 6-ig visszaválthatók. Szíves megértésüket köszönjük

A Pannonia Allstars Ska Orchestra a 2012-es Lovemonster óta tavaly jelentetett meg először stúdióalbumot, sorban az ötödiket, Ghost Train címmel. A zenekar ezen a lemezen korábbról már ismert, nagy sikerű dalokat vonultat fel, pl. a Billy Boyo-t vagy a Star Wars híres főcímdalának feldolgozását, az Imperial Reggae-t, de sok újdonság is megjelenik, ráadásul egy fokkal komolyabb oldalukról is bemutatkoznak a srácok. A tavaly megjelenő Ghost Train a csapat eddigi legerőteljesebb hangzású lemeze, egyaránt felfedezhetőek rajta a fajsúlyosabb, rockos, sőt akár punkos elemek, ugyanakkor a könnyedebb, kifejezetten táncos dalaikat sem hagyták le az albumról.

Jegyár: 2600 Ft

Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), MKK Ajándékutalványt és bankkártyát elfogadunk.

Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.