2018.02.23 5:34Ma Alfréd nap van.
Random Trip ft.Tátrai,Vitáris,MC Kemon és Sena-Miskolc Ady

Random Trip ft.Tátrai,Vitáris,MC Kemon és Sena-Miskolc Ady

Térkép betöltése...

Időpont
2018.03.09 -
19:30 - 22:30

Helyszín
MKK Ady Endre Művelődési Ház

Kategóriák


A koncert a NKA támogatásával valósul meg!
Elindult a jegyértékesítés!!!
Jegyek kaphatók a Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában (Miskolc, Rákóczi u. 2.), az Ifjúsági Házban (Miskolc, Győri kapu 27/A), a rendezvény napján a helyszínen is (Miskolc, Árpád út 4.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.

Online jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/random-trip-es-vendegei-89253

Jegyek: elővételben 2300 Ft-ért, a koncert napján 2900 Ft-ért kaphatók.

Fantasztikus csapattal érkezik először Miskolcra a Random Trip!!!
– Sena (Irie Maffia)
– Vitáris Iván (Ivan & the Parazol) – ének
– Tátrai Tibor – gitár
– MC Kemon ( Irie Maffia – ének, rap
– Szebényi Dániel (Freddie) – billentyűk
– Vígh Arnold – basszusgitár
– DJ Q-Cee – (Vinyl Warriorz) – lemezjátszó, beatbox
– Delov Jávor – dob

A Random Tripről…
A Random Trip páratlan jelenség a hazai könnyűzene világában: műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legjobbjai lépnek fel és vonják be egymást a legváratlanabb zenei kalandokba.

A 2008/2009 fordulóján budapesti klubokból indult, heti rendszerességgel megtartott klubest mára „kinőtte” saját kereteit: Budapest legnagyobb koncerthelyszínein, jazzfesztiválokon, a nagy nyári zenei fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is egyaránt szívesen látott vendég, a fellépők sorában pedig rendszeresen megtalálhatók nemzetközi sztármuzsikusok. A sorozat vezéregyénisége Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó összetételű társaság zenél.
2017 meghatározó év volt a Random Trip történetében: májusban jelentette meg első lemezét, melyet a koncerteken az örömzenélésből megszületett, ám eddig nem rögzített dallamok inspiráltak. Az album különlegessége, hogy bár megszületése látszólag „szembement” a Random korábbi filozófiájával, a keretek nélküli zenélés szabadságát sikerült bevinni a dalforma kötöttebb keretein belülre is. A végeredmény friss és izgalmas lett, mint egy igazi Random Trip. Ötven közreműködő zenész – köztük Dés László, Wolfie, Fábián Juli, Kiss Tibi, Szabó Balázs, Tóth Vera, Barabás Lőrinc, MC Kemon, Lábas Viki, Jónás Vera, Tátrai Tibor, Palya Bea, Járai Márk – alkotta meg a Zenehíd című lemez tizennyolc dalát. Műfajokon átívelve szálltak szabadon a kreatív energiák, s a hazai könnyűzenei élet színe-java részt vett ennek az egyedülálló korlenyomatnak a megalkotásában.

https://www.facebook.com/events/195271227720523/