2018.02.21 7:48Ma Eleonóra nap van.
Ripoff Raskolnikov Duó koncert

Ripoff Raskolnikov Duó koncert

Térkép betöltése...

Időpont
2018.03.24 -
19:00 - 21:00

Helyszín
MKK Görömbölyi Művelődési Ház

Kategóriák


Kapunyitás: 18:00

Ripoff Raskolnikov Duó – Nagy Szabolcs billentyűssel

Ripoff Raskolnikov 18 éves korában nekivágott a világnak, utcazenészként járta az európai országokat. Kezdetekben az európai népzenék foglalkoztatták, majd fokozatosan egyre nagyobb szerepet kapott az amerikai folklorban gyökerező dalszerzői attitüd, ami Bob Dylan, Tom Waits vagy akár a Rolling Stones zenéjét is meghatározza. Ikonikus színpadi megjelenését 1987 novemberében láthatta először a magyar közönség. Azóta számtalan koncertet adott nálunk, sőt immáron Magyarország az egyik otthona. Legutóbb 2016-ban jelentkezett albummal, ami az Odds And Ends címet viseli. Dalai az emberi érzelmek teljes spektrumát lefedik, mint a szerelem, az utazások, a mindennapok gondjai, szenvedély, veszteség, szépre való törekvés és az életéhség.
A Ripoff Raskolnikov Band ma ez egyik legkiválóbb produkció a hazai palettán, a tagok egytől egyig a műfaj élmezőnyébe tartozó veteránok.

RR: ének, gitár, Nagy Szabolcs: zongora, Gyenge Lajos: dob, Varga Laca: baszusgitár

Facebook: https://www.facebook.com/ripoffraskolnikovblues
Youtube: https://www.youtube.com/user/RipoffRaskolnikov
Weboldal: http://www.ripoffraskolnikov.com/html/info_english.html

Jegyár:
Elővételben: 1400 Ft
A koncert napján: 1800 Ft

Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Miskolc, Rákóczi u. 2.), a Görömbölyi Művelődési Házban (Miskolc, Szolártsik tér 4.), az Ifjúsági Házban (Miskolc, Győri kapu 27/A), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.