www.mexsex.net

MizuMiskolc
xxx videos paul freshs cock suck and his anal fuck.
Gyerek Ifjúsági Szabadidő Tábor/Játszóház

Nyári napközik 2020

Map Unavailable

Időpont
2020.06.22 - 2020.08.14
07:00 - 15:00


KategóriákÁltalános információk:

– A napközis táborok hétfőtől-péntekig, 8-tól 16 óráig tartanak.
– A napközi előtt 07:30-tól és a napközi után 16:30-ig felügyeletet biztosítunk.
– A részvételi díj napi háromszori étkezést tartalmaz, magában foglalja a belépők árát, illetve az egyéb szakmai költségeket.
– A részvétel feltétele minden esetben a szülői nyilatkozat kitöltése.
– Jelentkezési határidő minden esetben az aktuális napközis tábor kezdete előtti 10. nap.
– A regisztrációt az adott napközis tábornál feltüntetett e-mail címen keresztül tudjuk elfogadni, ahol kérjük megadni a gyermek nevét és életkorát, valamint a szülő nevét, telefonszámát és e-mail címét.
– A jelentkezést követő 1-2 napon belül kollégáink válaszlevélben átfogó tájékoztatást nyújtanak és visszaigazolják a sikeres regisztrációt.

Szervező: Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.

Ki a szobából gyerekek! Rejtélyfejtő napközi

Helyszín: Vasgyári Közösségi Ház

Időpont: 2020. június 29 – július 3.

Egy napközi a bezártság ellen.

A tábor kínálatának különlegességét szabadulószobáink jelentik. Minden nap egy újabb kaland, ahol rejtélyek és izgalmas feladatok várják a gyermeket, melynek végén a megoldással együtt előkerül a szoba kulcsa is. A feladatokat kis létszámú csoportokban oldják meg a gyerekek egy kamerával ellátott helyiségben, mellyel biztosítjuk az állandó felügyeletet a zárt ajtók mögött is. Célunk a közösségformálás, az élményszerzés és a tartalmas időtöltés. Olyan kiegészítő programok is várják a gyermeket, mint a társasjátékok, kézműves foglalkozások és csapatjátékok.

A program érzékenyítő részeként betekintést nyerhetnek a látássérültek világába és egy olyan „szabadulószobába” is, amelyben vak és gyengénlátó embertársaink mindennapjaikat töltik. Külső programként ellátogatunk a Baráthegyi Majorságba, melynek megismerése után vetélkedő, kenyérlángos-sütés és még sok más élmény nyújt tartalmas kikapcsolódást.

Korosztály: 8-12 év

Részvételi díj: 25.000 Ft

Jelentkezés és bővebb információ: Pál Mónika kulturális szervező (tel.: +36 20 340 8380; email: [email protected]) Kérjük, hogy felvilágosításért hétköznapokon 9-15 óra között hívja kollégáinkat.

Izgő-mozgó napközi

Helyszín: Ifjúsági Ház

Időpont: 2020. július 6-10.

Táborunkban olyan gyerekeket várunk, akik még nem találták meg a számukra megfelelő, heti rendszerességgel végezhető mozgásformát, ezért szeretnének jobban megismerni többféle szabadidős elfoglaltságot.

A napköziben fontos szerepet kap a rendszeres testmozgás, ezért napindító gyermekjóga, nyújtó- és testtartást javító gyakorlatok, valamint átmozgató – aerobic, zumba és piloxing elemekkel kiegészített – erősítő torna is helyet kap a gyermekek napirendjében. Mindemellett játékos formában betekintést nyerhetnek a balettműfaj alapjaiba, megismerkedhetnek a társastánccal, ahol a standard és latin táncok alaplépéseit is elsajátíthatják, de a néptánc és néphagyományokkal kapcsolatos ismeretszerzés is a napközi fontos részét képezi. A nap folyamán olyan pihentető szabadidős elfoglaltságok is várnak a gyerekekre, mint a társas- és ügyességi játékok, valamint a kézművesség.

A foglalkozásokat tapasztalt okleveles oktatók tartják, akik hosszú évek óta dolgoznak gyerekekkel, ezért az életkori sajátosságok figyelembevételével, mókával és játékos hangulatban telik a hét.

Szakmai csoportvezetők: Bodnár Krisztina jógaoktató, Aurel Muresan balettoktató, Maródi Levente, a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatója, Mezei Ágnes társastánc-oktató, Garabuczi Zsófia sportoktató

Korosztály: 6-10 év

Részvételi díj: 23.000 Ft

Jelentkezés és bővebb információ: Horváth Szandra kulturális szervező (tel.: +36 70 371 6099; email: [email protected]) Kérjük, hogy felvilágosításért hétköznapokon 9-15 óra között hívja kollégáinkat.

VÁR(a)TÁBOR

Helyszín: Diósgyőri vár

Időpont: 2020. július 6-10.

Élményekre és kalandra vágysz?

A tábor öt napja alatt megismerkedhetsz a Diósgyőri vár történetével, betekintést nyerhetsz egy középkori vár hétköznapjaiba és találkozhatsz a vár népével. Játékos feladatok segítségével kalandozhatsz a mese és a zene világában, a régmúlt időkben. Fejlesztheted előadói képességedet, kézügyességedet, de bátorságodat is próbára teheted különféle ügyességi játékokban.

Csoportvezető: A Diósgyőri vár udvartartása

Korosztály: 8-12 év

Részvételi díj: 23.000 Ft

Jelentkezés és bővebb információ: Kántor Tünde kulturális menedzser (tel.: +36 70 684 5934; email: [email protected]) Kérjük, hogy felvilágosításért hétköznapokon 9-15 óra között hívja kollégáinkat.

Táncos lábú napközi

Helyszín: Ifjúsági Ház

Időpont: 2020. július 13-17.

Napközinkben az 5-8 éves gyerekek a standard és latin táncok alapjaival, koreográfiákkal ismerkedhetnek meg játékos formában, melynek célja, hogy megszerettessük velük ezt a táncformát, a mozgás örömét.

A tánctanulás mellett sok-sok móka és huncutság várja a kicsiket. A szakmai felkészülés mellett rengeteg színes programmal dúsítjuk a hetet, mint például arcfestés, csillámtetoválás készítése, körömlakkozás, táncos haj- és sminkkészítés, de lesz rajzverseny, rajzos táncruhadíszítő verseny és kreatív táncos kiegészítőket is készítünk majd. Emellett a fiúk örömére készülünk társas- és ügyességi játékokkal, fürdőruhás vízipisztolycsatával az udvaron, de lesz ördögpatroncsata valamint a csapat- és közösségépítés jegyében rengeteg készségfejlesztő labda- és ütőjáték is.

Csoportvezetők: Mezei Ágnes és Garabuczi Zsófia táncoktatók

Korosztály: 5-8 év

Részvételi díj: 24.000 Ft

Jelentkezés és bővebb információ: Horváth Szandra kulturális szervező (tel.: +36 70 371 6099; email: [email protected]) Kérjük, hogy felvilágosításért hétköznapokon 9-15 óra között hívja kollégáinkat.

 

Mocorgó muzsikusok napközi

Helyszín: Ady Endre Művelődési Ház

Időpont: 2020. július 20-24.

A napközibe olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik szeretik a zenét és szívesen szereznének új ismereteket játékos formában, de a sport, a mozgás öröme is közel áll hozzájuk. Nem csak azoknak szól, akik zenei előképzettséggel rendelkeznek, hiszen a foglalkozásokon alapvető zenei, ismeretterjesztő és ritmusérzéket fejlesztő feladatokkal találkoznak a résztvevők, ahol a legfontosabb a jókedv és a közös zenélés élménye.

A gyerekek délelőttönként játékos zenei foglalkozáson vesznek részt egy diplomás zenepedagógus vezényletével. A foglalkozásokon fejlődnek zenei ismereteik, ritmusérzékük és megtapasztalják a közös alkotás élményét is. Ismert miskolci zenészek tartanak vendégelőadásokat, interaktív minikoncerteket, akikkel akár közösen is zenélhetnek a gyermekek.

Délután pedig átadhatják magukat a mozgás örömének, hiszen minden nap részt vesznek egy teljes testet átmozgató sportfoglalkozáson, ahol fejlődik az állóképesség, az erőnlét és tökéletes levezetést ad a napnak. Megismerkednek a karate és az önvédelem alapjaival egy okleveles karateedző segítségével.

Külső programok is várnak a gyermekekre, melyek során játékosan megismerhetik a például a Diósgyőri várat, de kirándulást is szervezünk a Baráthegyi Majorságba a számos további nyári kaland mellett.

A tábor végén a szülők a gyerekek rövid bemutatója során betekintést nyerhetnek a héten elsajátított új ismeretekbe és a tábor hangulatába.

Szakmai csoportvezetők: Bereznay András zenepedagógus, Szabó Máté edző

Korosztály: 8-12 év

Részvételi díj: 26.000 Ft, Részvételi díj zeneiskolásoknak: 23.000 Ft

Jelentkezés és bővebb információ: Cserháti Fanni kulturális szervező (email: [email protected])

Frakk tábor-kutyás napközi

Helyszín: Diósgyőr, Lovagi Tornák Tere

Időpont: 2020. július 20-24.

A napközi középpontjában a kutyával való foglalkozás alapismeretinek elsajátítása, a Gazdi-kutya viszony kialakítása áll. Az alap engedelmességi feladatok gyakorlása és a felelős állattartás elsajátítása mellett különböző trükköket gyakorolhatnak klikkerrel, betekintést nyerhetnek a terápiás kutyák munkájába és állatasszisztált, kutyával támogatott játékos fejlesztő foglalkozásokon is részt vehetnek.

A délutáni programok részeként interaktív tárlatvezetéssel, kézműves foglalkozásokkal, emléktárgykészítéssel és íjászattal készülünk a Diósgyőri várban, de lesz kirándulás és bemutatók is.

A részvétel feltétele: oltási könyv bemutatása (érvényes veszettség elleni oltással, 2 hónapnál nem régebbi féregtelenítéssel), állatorvosi nyilatkozat, temperamentumteszt a tábor előtt, felelősségvállalási nyilatkozat.

Szakmai csoportvezető: Szabó Szabina (Miskolci Ebnevelde)

Korosztály: 8-14 év

Részvételi díj: 26.000 Ft

Jelentkezés és bővebb információ: Horváth Szandra kulturális szervező (tel.: +36 70 371 6099; email: [email protected]) Kérjük, hogy felvilágosításért hétköznapokon 9-15 óra között hívja kollégáinkat.

Lélek és művészet napközi

Helyszín: Ady Endre Művelődési Ház

Időpont: 2020. július 27-31.

Napközis táborunkban a képzőművészet és az alkotás mellett a belső harmónia, a nyújtás, a helyes légzés és testtartás elsajátításával gazdagodhatnak a részvevők. Nem csak olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a rajz, a festészet és egyéb alkotóművészetek iránt, hanem azokat is, akik a csendesebb, megnyugtatóbb elfoglaltságokat szeretik, és szívesen megismerkednének új technikákkal, mialatt vidám közösségben töltenek el egy hetet a nyári szünet ideje alatt.

A napot minden alkalommal közös bemelegítéssel, laza tornával, tartásjavító és léleksimogató mozgásformával – jógával – indítjuk. Délelőttönként képzett rajzpedagógusunkkal rajzos szakmai foglalkozást biztosítunk a gyerekeknek A szakmai foglalkozásokat követően minden nap izgalmas és változatos programokban lehet részük a gyerekeknek.

A kurzus végén a gyerekek csoportos kiállítást rendeznek az Ady Galériáján és egy kiállításmegnyitó keretein belül a szülők megtekinthetik a héten készült legszebb műveket, valamint betekintést nyerhetnek, hogy milyen mozgásművészeti formákkal ismerkedtek meg a résztvevők.

A részvételnek nem feltétele a szakmai előképzettség.

Az eszközöket a tábor biztosítja.

Szakmai csoportvezető: Kertész Zsolt rajztanár, Handzó Csilla jógaoktató

Korosztály: 8-14 év

Részvételi díj: 25.000 Ft

Jelentkezés és bővebb információ: Cserháti Fanni kulturális szervező (email: [email protected])

Lovas-zenés napközi

Helyszín: Görömbölyi Művelődési Ház

Időpont: 2020. augusztus 3-7.

A napközis tábor ideje alatt délelőttönként a felelős állattartással és a lovaglás alapjaival ismerkednek meg a gyerekek a görömbölyi Farkasverem Lovasközpontban. Megtudhatják, hogy mit eszik a ló, miért fontos a patkó, hogyan kell őket ápolni, de a lovak viselkedésének megfigyelése is fontos szerepet kap a foglalkozások során.

Délutánonként a Sky Fanatic Együttes énekese játékosan kalauzolja a zenetörténet és a hangszerek világába a gyerekeket. Sok énekléssel, hangszerbemutatóval töltik az időt, és közös tábori dal megírásával a gyerekek egy igazi dalszerző bőrébe is belebújhatnak.

Szakmai csoportvezető: Gálné Fáskerti Sára lovasoktató, Nahaj Péter énekes

Korosztály: 9-14 év

Részvételi díj: 27.000

Jelentkezés és bővebb információ: Dobos Barbara kulturális szervező (tel.: +36 70 491 2609; email: [email protected]) Kérjük, hogy felvilágosításért hétköznapokon 9-15 óra között hívja kollégáinkat.

Lovas- és képregény animációs napközi

Helyszín: Görömbölyi Művelődési Ház

Időpont: 2020. augusztus 10-14.

A napközis tábor ideje alatt délelőttönként a felelős állattartással és a lovaglás alapjaival ismerkednek meg a gyerekek a görömbölyi Farkasverem Lovasközpontban. Megtudhatják, hogy mit eszik a ló, miért fontos a patkó, hogyan kell őket ápolni, de a lovak viselkedésének megfigyelése is fontos szerepet kap a foglalkozások során.

Délutánonként Kovács Csótai Zsófia képzőművész, művésztanár kalauzolja a gyerekeket a képregények világába. Ebben a rajzstílusban a gyermekek kiélhetik fantáziájukat, képességeiket és ügyességüket fejleszthetik a rajzolás terén. Egy játékos témán keresztül maguk a gyermekek találnak ki egy történetet, amelyben rajzolt képregény formájában, kreativitásukat fejlesztve válnak a történet főszereplőjévé, vagy akár szuperhőssé.

Szakmai csoportvezető: Gálné Fáskerti Sára lovasoktató, Kovács Csótai Zsófia képzőművész

Korosztály: 9-14 év

Részvételi díj: 27.000 Ft

Jelentkezés és bővebb információ: Dobos Barbara kulturális szervező (tel.: +36 70 491 2609; email: [email protected]) Kérjük, hogy felvilágosításért hétköznapokon 9-15 óra között hívja kollégáinkat.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Ez is érdekelhet

A magyar költészet napja 2021

Duró Tímea

Volt egyszer egy… VIAN – emlékest a Kapuzörgetőkkel – Új dátum: május 1.

anderzen

2. Béke Konferencia – ONLINE

anderzen

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

bangla xxx