22. MISKOLCI BARÁTSÁG MARATON

2023vas22okt09:00vas15:0022. MISKOLCI BARÁTSÁG MARATON

Esemény részletei

A Miskolci Barátság Maraton hagyományosan a régió egyik legkiemelkedőbb sporteseménye, amelyen minden évben számos lelkes futó és sportkedvelő vesz részt. Idén sem lesz ez másképp, és izgatottan várjuk a csatlakozástokat!

A verseny kiváló alkalom arra, hogy kihívás elé állítsd magad, legyőzd a távot és élvezd a futás adrenalinját. Az útvonalakon gyönyörű látványban lesz részed, miközben barátaid társaságában együtt élvezhetitek a sport örömeit.

Fedezd fel Miskolc szépségeit futócipődben! A város inspiráló légköre és különleges útvonalai emlékezetessé teszik ezt a maratont.

 Regisztráció és részvétel:
A regisztráció egyszerű és könnyű! Látogass el a hivatalos weboldalunkra, ahol minden szükséges információt megtalálsz, és ott könnyedén regisztrálhatsz. Ne habozz, és jegyezd be magad mielőbb, hogy biztosan részese lehess ennek a fantasztikus eseménynek!

Szeretnénk megköszönni támogatóinknak a támogatásukat és a segítségüket, mely nélkül ez az esemény nem jöhetett volna létre!

Ne hagyd ki ezt az izgalmas sporteseményt, és csatlakozz hozzánk a 22. Miskolci Barátság Maratonon! Osszátok meg az eseményt barátaitokkal és családtagjaiddal, és készüljetek együtt egy felejthetetlen napra! 

Használjátok a #MiskolciBarátságMaraton #FutásMiskolc #Sportesemények címkéket a bejegyzésekben, hogy könnyen megtalálhassanak bennünket és csatlakozhassanak az eseményhez!

Bővebben...

Időpont

(Vasárnap) 09:00 - 15:00