2021. május

2021csü06máj(máj 6)14:00vas30(máj 30)22:00Az Érzelmek tánca - Csáki Tünde festménykiállítása14:00 - 22:00 (30) MÜHA - Művészetek Háza, Rákóczi u. 5. Szervező: MÜHA - Művészetek Háza Kategória:Kultúrális

Esemény részletei

Női szépség elegancia kisugárzás… mindez visszaköszön Csáki Tünde képein akinek alkotásait május 6-30. között láthatja a közönség a Művészetek Háza Galériájában. Merjünk NŐK lenni hiszen a szépség minden nőben ott van hagyjuk hogy szabadon szárnyaljon! – vallja a művésznő aki alkotásaival nem pusztán szemet gyönyörködtetni akar hanem erőt is sugároz.

Csáki Tünde több mint húsz évig jogászként dolgozott egy multinacionális cégnél. Négy éve fogott először ecsetet a kezébe és ettől a pillanattól a festés vált élete mozgatórugójává. „Megnyugtat erőt ad motivál békét teremt a lelkemben” – mondja.

Leginkább a realista festészet áll hozzá közel. Olajfestékkel alkot vászonra. „Mindkettő természetes anyag olyan természetes mint a Nő aki a lift előtt áll tűsarkúban kesztyűben és lezser eleganciával készül megnyomni a szabadsághoz vezető gombot. A festészetem mottója: Az érzelmek tánca. Hiszen az élet egy tánc. Akkor is véget ér a zene ha jól mulattál és akkor is ha nem… Tehát mulassunk jól! Táncoljunk!” – nyilatkozta a festőnő.

A tárlatot május 6 – 30. között tekinthetik meg az érdeklődők 14-20 óra között a Művészetek Háza Galériájában. A belépés ingyenes!

Bővebben...

Időpont

6 (Csütörtök) 14:00 - 30 (Vasárnap) 22:00

Helyszín

MÜHA - Művészetek Háza

Rákóczi u. 5.

Szervező

MÜHA - Művészetek Háza