Családi délután a Fenyőkertben

2023szo09dec13:00szo17:00Családi délután a Fenyőkertben

Esemény részletei

Ünnepi program a Fenyőkertben!

Az Ünnepek alkalmával szeretettel várják a Fenyőkertben a kikapcsolódni vágyó családokat, természetkedvelő látogatókat 2023. december 9-én 13 órától, az először megrendezésre kerülő kincskereső délutánra és közös karácsonyfa díszítésre!

1: A gyermekeknek játékos programmal készülnek: a Fenyőkertben elrejtett jelképes kincseket összegyűjtve mikulás csomagra és más finom ajándékokra válthatók be, a keresés közben pedig az egész család élvezheti a friss levegőn eltöltött időt.
Eközben toboz gyűjtésére is van lehetőség!

A hangulat kedvéért akár mikulás sapkában is lehet érkezni 

2: Díszítsük fel közösen az Avasi Arborétum Fenyőkert karácsonyfáját!

Aki teheti, kérjük hozzon magával 1 (vagy több), már nem használt vagy akár kézzel készített, karácsonyfa díszt, mellyel a Fenyőkert egyik látható helyen lévő örökzöld fáját közösen feldíszíthetjük!

(A Fenyőkert ebben az időszakban a családi programon kívül, minden érdeklődő számára látogatható, akik szeretnének egy kellemes sétát tenni nálunk és akár 1-2 karácsonyfadísszel hozzájárulni a fa díszítéséhez.)

A Fenyőkertbe való belépés díjtalan, a Fenyőkertet gondozó alapítvány adományokat, támogatásokat a Fenyőkert működéséért jó szívvel fogad!

A Fenyőkert megközelíthetősége:
Miskolc, Avas városrész, az Aulich és a Perczel Mór utca között elterülő zöld terület (FÁBÓL készült kapu a bejárata, az Aulich utca felől érdemes megközelíteni). Tömegközlekedéssel: 28-as autóbusz, Arborétum megállóhely.

(Borítóképet készítette: Nagyné Tóth Dorottya)

Bővebben...

Időpont

(Szombat) 13:00 - 17:00

Helyszín

Avasi Arborétum Miskolc/Dr. Adorján Imre Fenyőkert

Miskolc, Aulich Lajos u. 13003/3, 3529