Gyereknapi móka a Baráthegyi Majorságban

2023szo27máj10:00szo15:00Gyereknapi móka a Baráthegyi Majorságban

Esemény részletei

Ismerkedjetek meg a ház körüli állatokkal, simogassatok alpakát,  próbáljátok ki a népi játékokat, készítsétek el a pünkösd jelképét, a galambot, vegyétek birtokba a várat  és járjátok be az 5 hektáros majorságot! Ezúttal bemutatkozik a farm új lakója is! Igazi kikapcsolódás az egész család számára.  Mi mindent adunk hozzá, ti a jókedveteket hozzátok. 

Amivel készülnek:

Alpaka simogató: Mókásan kedves külsejükkel, barátságos tekintetükkel és selymes gyapjukkal elcsavarják minden Baráthegyre érkező vendég fejét. Süti, Izabella, Cleopátra és a többiek várják a simogató kezeket.

Játszótér: Játszóterünk és népi játékaink csak rátok várnak. Próbáljátok ki ügyességeteket és bátorságotokat!

Galambhajtogatás: Készítsétek el a pünkösd egyik jelképét, a fehér galambot! Megmutatunk minden apró trükköt, hogy saját magatok hajtogathassátok. Sőt, még néhány galamb (csoki) tojással is meglepünk! A programelemhez kézműves jegy vásárlása szükséges, melynek ára 1 200 Ft.

Állatsimogató: alpakák, pónik, nyuszik, Dorka csacsi, és Tündér lovunk is arra vár, hogy megsimogassátok őket. Lessetek be a kecske óvodába és a boldogan kapirgáló tyúkokat se felejtsétek ki!

Pónilovaglás: Patásaink fáradhatatlanul róják majd a köröket, már alig várják a hátukra felpattanó gyerekeket. A lovaglás támogatói jeggyel vehető igénybe, melynek ára 1 000 Ft.

Interaktív játszóvár: Bejárhatjátok a Diósgyőri vár kicsinyített mását, megismerkedhettek a régi vidéki élet használati eszközeivel, belecsöppenhettek a középkorba és akár még egy lovagi párbajban is részt vehettek.

Séta a majorságban: Az 5 hektáros terület arra vár, hogy felfedezzétek! Nézzétek meg az üvegházat, a szélkereket, a kerti tavat, a kemencét, barangoljátok be az egész területet! Élvezzétek a harapnivalóan friss bükki levegőt!

Büfé: Ha megéheztetek a büfében hideg gyümölcsleves és bolognai spagetti vár Rátok. De lesz kávé, tea, Baráthegyi szörp, kakaós csiga és pogácsa is. A büfében támogatói jeggyel fizethettek majd, melyet a belépésnél vásárolhattok meg.

Ajándékbolt: A Baráthegyi Kincsestár termékeit haza is vihetitek. Válogassatok a sajtok, szörpök, lekvárok, sült teák és kézműves ajándéktárgyak között.

Belépőjegyek:

  • Felnőtt: 1 500 Ft
  • Gyermek (14 éves korig): 1 000 Ft
  • 3 év alatt ingyenes
    A a helyszínen kizárólag készpénzzel tudtok fizetni. A majorságban a parkolóhelyek száma limitált. Amennyiben lehetséges érkezzetek autó
    nélkül.

Bővebben...