2021. február

2021szo20feb(feb 20)11:00vas21(feb 21)18:00Hatha Jógaoktatói Képzés - Miskolc11:00 - 18:00 (21) Belvárosi Jógastúdió, Szemere B. u 2 Szervező: Belvárosi Jógastúdió

Esemény részletei

HATHA JÓGAOKTATÓI KÉPZÉS – MEGMUTATJUK A FORRÁST!

Már lehet jelentkezni: 2021. január 23-én ismét elindítjuk Hatha jógaoktatói képzésünket!

Kinek ajánljuk a képzést?
Mindenkinek aki szeretne jógát oktatni vagy pusztán saját gyakorlását mélyítené el.

Miért a Belvárosi Jógastúdió?
Ma már sok helyen végezhetsz ilyen képzést de nem mindegy hogy hol szerzed meg a diplomád. A Hatha jóga amire Mi megtanítunk a forrása minden jógairányzatnak. Ez a legbővebb tárháza a jógának az ebben való jártasság segít hogy az összes többi irányzatot könnyedén magunkévá tudjuk tenni.

A Hatha jóga ugyanakkor szabadságot is ad az oktatónak nincs megkötött kéz szabadon hallgathatsz az érzéseidre az óráid során. Hidd el nekünk: ezt a gyakorlóid is értékelni fogják!
Kis csoportban dolgozunk így a maximális figyelem biztosított midenki számára. Csak az elméleti foglalkozások időpontja fix a gyakorlati órák időpontjait illetően rugalmasak vagyunk azokat a leendő szádhakákkal egyeztetve állítjuk be.

Leendő oktatóink komplex képzettséget kapnak a jóga tradicionális tudását kiegészítve modern biomechanikai szemlélettel hogy a közép-európai ember igényeinek megfelelően tudják majd alakítani az órákat.
És még egy érv a Belvárosi Jógastúdió mellett: a végzettek lehetőséget kapnak arra hogy órát tartsanak nálunk.

A képzésről:
Egy hiteles jógaoktatásnak fel kell fednie a jógázás valódi céljait. Ez egyfajta spirituális önmegvalósítás is ami magában hordozza a pozitív személyiségváltozást és egy egészségesebb tisztább életmódot is.

A NitaYoga Központ és a Belvárosi Jógastúdió – Miskolc autentikus Hatha jógaoktató képzését Kiss Zoltán Nitai vezeti Miskolcon is immár hetedik éve.
A képzésen átfogó ismeretet kapsz a jógikus filozófia ősi tudásából anatómiából a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről amelyek a jógaoktatás alapját képezik. Megismerkedhetsz továbbá a relaxáció oktatásának alapelveivel is.

Ezzel a tudással felvértezve a mai felgyorsult életmódban élő emberek életében a testi-lelki felfrissülés és a béke szigete leszel.
Célunk hogy egy szakmailag felkészült magabiztos jógini/jógi váljon belőled aki talpraesett életrevaló és aki a közép-európai ember igényeinek megfelelő hatékony és izgalmas órát tud tartani.

Képzésünk 200 órás nemzetközi (Yoga Alliance International) Hatha jógaoktató diplomát ad amellyel a világ minden részén tarthatsz órákat. A NitaYoga Központ által kiállított diploma magában is teljes értékű YAI diploma de ha szeretnéd a YAI oldalán fényképes regisztrációt is kérhetsz további 100 € regisztrációs díj befizetésével. Így az indiai oldalon is szerepelni fogsz fotóval mint végzett diák. A képzés tematikáját megtaláljátok a weboldalunkon.

A képzés díja: 224.000.- Ft
Jelentkezésedet 60.000.- Ft előleg befizetésével és a kitöltött oktatási szerződéssel tudod megerősíteni.

Szerződés: https://drive.google.com/file
A díj hátra lévő részét legkésőbb a tanfolyam első napjáig kell rendezni.
Részletfizetés is lehetséges maximum 4 részletben: 60.000 – Ft/hó ellenében vehetsz részt az oktatáson.

Ha van még kérdésed ne habozz tedd fel akár itt üzenetben akár telefonon!

Facebook:  https://www.facebook.com/events/676656856309970/

Bővebben...

Időpont

20 (Szombat) 11:00 - 21 (Vasárnap) 18:00

Helyszín

Belvárosi Jógastúdió

Szemere B. u 2

Szervező

Belvárosi Jógastúdió