2021. november

2021csü04nov19:0021:00L’ART POUR L’ART: Ember a falvédőről19:00 - 21:00 MÜHA - Művészetek Háza, Rákóczi u. 5. Szervező: MÜHA - Művészetek Háza Kategória:Kultúrális

Esemény részletei

Nyílván önök is sokszor hallották már azt a kifejezést hogy “nem most jöttem le a falvédőről”.
Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött?  Társulatunk viszont elgondolkodott ezen a kijelentésen mivel felmerült egy kérdés ami nem hagyott nyugodni bennünket. Ha nem most jött le valaki a falvédőről akkor mikor? Tegnap tegnapelőtt vagy még annál is régebben? Itt már nem volt megállás. Hosszú és fáradtságos munkával kutattunk egyre mélyebbre ásva magunkat az emberiség történetében visszamenve egészen a kezdetekig mire rájöttünk a megdöbbentő igazságra: az emberi faj valójában a falvédőről származik!

Ha élne maga Darwin is elismerően csettintene felfedezésünk hallatán hiszen Ő is érezte hogy az elmélete hiányos. Sajnos elkerülte a figyelmét a Besenyő család akik közelebb vihették volna a megoldáshoz. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan hogy Margit Besenyő úr Boborján vagy Kancácska  a majomtól származik! Ezt mindannyian kikérnék maguknak beleértve a majmot is.
Elégedetten dőlhetünk a falvédőnek valamennyien hiszen megtaláltuk a választ az emberiség egyik nagy kérdésére.

Arra bíztatunk hát mindenkit hogy legyenek részesei a nagy felfedezésnek jöjjenek el az előadásra ahol kutatásunk összes bizonyítékát Önök elé tárjuk a színpadon vagy a büfében.
Amennyiben bármilyen kérdésük vagy problémájuk lenne a fentiekkel kapcsolatban   nyugodtan forduljanak hozzánk vagy a fal felé!

Jegyár: 4200 Ft – 4500 Ft
Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát Edenred Kultúra és Sport kártyát Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank Szabadidő K& H Bank Szabadidő OTP Bank) Széchenyi Pihenőkártya (MKB Bank) MKK Ajándékutalványt MKK Ajándékutalvány Bónuszt és bankkártyát elfogadunk.
Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844 30/846-3009) az InterTicket országos jegyirodai hálózatában a www.muhamiskolc.hu-n valamint a JEGY.HU-n.

Bővebben...

Időpont

(Csütörtök) 19:00 - 21:00

Helyszín

MÜHA - Művészetek Háza

Rákóczi u. 5.

Szervező

MÜHA - Művészetek Háza