Miskolci Kocsonyafesztivál

202303mar(mar 3)14:30vas05(mar 5)20:00Miskolci Kocsonyafesztivál

Esemény részletei

Két év szünet után ismét megrendezésre kerül a Miskolci Kocsonyafesztivál, mely a hagyományos vásári- és gasztrokavalkáddal várja az érdeklődőket. A számos koncert mellett a Régiségvásár is kétnaposra bővül a Kocsonyafesztivál idején, valamint az Avasi Kvaterka is társul a nagyszabású rendezvényhez.

A Régiségvásár a Hősök terére összpontosul, a Kocsonyafesztivál a Szent István tértől a Villanyrendőrig tart, melyeket a Kazinczy és Déryné utcák kötnek össze. A nagyszínpad a Szent István téren kap helyet, de a Villanyrendőrnél és az Erzsébet téren is lesznek koncerthelyszínek. Mivel a rendezvényhez csatlakozik az Avasi Kvaterka is, így a történelmi Avas – a Bortanya és a Rácz sor környéke – szintén fesztiválhelyszínként fog működni.

A megszokott, gazdag étel- és italkínálat mellett folyamatos programok gondoskodnak a látogatók kikapcsolódásáról. Többek között koncertet ad a Margaret Island, a Balkán Fanatik, a svéd Dr. Alban, Horváth Tamás, a Fiesta Csordás Tibivel, Krisz Rudi és Lotfi Begi is. A fesztivál zárókoncertjén pedig az idén 75 éves Charlie szórakoztatja majd a Kocsonyafesztivál közönségét. 

Bővebben...

Időpont

3 (Péntek) 14:30 - 5 (Vasárnap) 20:00

Helyszín

Miskolc - belváros