Miskolci Morus Estek

2022csü14júl18:00csü21:00Miskolci Morus Estek

Esemény részletei

Életszakasz váltások kihívásairól szól majd a Miskolci Morus Estek programsorozatának második alkalma július 14-én 18 órától Dr. Lubinszki Mária a Miskolci Egyetem BTK tanszékvezető egyetemi docense előadásában. A program komoly témafelvetését borkóstolóval oldja a szervező Miskolci Morus Ifjúsági, Sport, Természetjáró és Kulturális Egyesület az Avasi Cellárium Pálinka- és Borházban. Kínál Borbély Roland, a Gallay Pincészet tulajdonosa. Zenél DJ Kormos Levente. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A Miskolci Morus Estek sorozata egy hónapja indult azzal a céllal, hogy a harmincas korosztály számára kínáljon tartalmas, igényes szórakozási lehetőséget beszélgetésekkel, gasztronómiai programokkal, zenével. Az első alkalommal a The Sign volt a vendég. A csoport két fiatal énekese mesélt arról a küldetésről, melyet az együttes a könnyűzenei piacon képvisel érzékeltetve a hitbéli elkötelezettséget. A beszélgetést követően, ahol bemutatkozott a programot kezdeményező szerveződés is, tokaji borokat kóstolhatott a közönség. Az Égboltban teltházas volt a rendezvény, melynek sikerén felbuzdulva a Morus Estek sora folytatódik abban a reményben, hogy összetartó, értelmiségi közösséget kovácsolhat majd hosszú távú terveihez az egyesület.

A szerveződés 2011-ben alakult Radomszki Levente kezdeményezésére Dereginé Dr.Konkoly Eszter Bettina elnökségével azzal a céllal, hogy lokálpatrióta fiatalok a keresztény értékrendet szem előtt tartva olyan közösséget hozzanak létre, melyben szabadidejüket a kultúrának, sportnak szentelhetik. Ezen túl pedig egymást segítve reagálhatnak bizonyos élethelyzetekre, a csoport támogatásával túljuthatnak olyan krízishelyzeteken, melyek megoldása az egyén számára nehézkes. Az elmúlt egy évtizedben kerekasztalbeszélgetéseket, jótékonysági programokat, kirándulásokat, tréningeket bonyolítottak és most a város közönségét is szeretnék közelebb tudni magukhoz. A Miskolci Morus Estek programsorozata erre a célkitűzésre kínál megoldást.

Bővebben...

Időpont

(Csütörtök) 18:00 - 21:00

Helyszín

Avasi Cellárium Pálinka- és Borház