Ringató

2023ke28feb09:30ke10:30Ringató

Esemény részletei

A „Csodamalom nyitogató” és a „Csodamalom zárogató” családi fesztiváljainkról jól ismert zenés, baba-mama foglalkozások immáron rendszeresen látogathatóak és emellett a legkisebbeknek idén, a 2022-2023-as évadban két új babaszínházi bemutatóval is készülnekk.

Mi az a Ringató?

,,A Ringató foglalkozások célja, hogy oldott, szeretetteli légkörben a kisgyermekes szülőkkel megismertesse a zenei nevelés lehetőségeit, a szülők és a gyerekek átéljék a közös éneklés és játék élményét.

Nem a gyerekek megtanítása, nem a fejlesztés a cél! Mindenekelőtt a felnőttekben szeretnénk kedvet ébreszteni az énekléshez. Segítséget, bátorítást adni, útmutatást az értékes zenei anyag válogatáshoz.

A Ringatókra már néhány hónapos kisbabákkal lehet érkezni, a felső korhatár pedig az óvodáskor kezdete. A foglalkozásokon a gyerekeket nem osztjuk csoportokra életkor szerint. Örülünk, ha a foglalkozásainkra nemcsak az anyukák jönnek a gyerekekkel, hanem édesapák és nagyszülők is. A csoportokhoz folyamatosan lehet csatlakozni, nem kell bejelentkezni.’’

Bővebben...

Időpont

(Kedd) 09:30 - 10:30

Helyszín

Miskolci Csodamalom Bábszínház

Miskolc, Kossuth Lajos utca 11, 3525