TÖK JÓ SZOMBAT a Baráthegyi Majorságban 

2022szo29okt10:00szo15:00TÖK JÓ SZOMBAT a Baráthegyi Majorságban 

Esemény részletei

Tökölj  velük október utolsó hétvégéjén!  Várnak egy tök jó szombatra a Baráthegyi Majorságba! Hosszú ideig ez lesz az utolsó program, ahol találkozhatunk, gyertek minél többen és töltsük meg jó hangulattal a Baráthegyet! 

HA TÁMOGATÓI JEGYET VÁSÁROLTOK ÉS NEM VÁLTJÁTOK BE A BÜFÉBEN, VAGY A LOVAGLÁSNÁL AZZAL ALAPÍTVÁNYUNK TOVÁBBI MŰKÖDÉSÉT SEGÍTITEK!

Amivel készülnek:

  • Alpaka leső: Mókásan kedves külsejükkel, barátságos tekintetükkel és selymes gyapjukkal elcsavarják minden Baráthegyre érkező vendég fejét. Süti, Izabella, Cleopátra és a többiek várják a simogató kezeket.

  • Állatsimogató : alpakák, pónik, kecskék, nyuszik, Dorka csacsi, és Tündér lovunk is arra vár, hogy megsimogassátok őket.

  • Lovaglás: Pattanjatok fel Tündér lovunk, vagy Linda pónink hátára, akik örömmel róják majd a köröket. (Támogatói jeggyel vehető igénybe. Ha nem használtok  fel minden megvásárolt jegyet, azzal alapítványunk további működését támogatjátok.)

  • Interaktív játszóvár: Bejárhatjátok a Diósgyőri vár kicsinyített mását, megismerkedhettek a régi vidéki élet használati eszközeivel.

  • Játszótér: Játszóterünk és népi játékaink csak rátok várnak.

  • Tökfaragás: Készítsd el a saját töklámpásod! Az elkészült művet természetesen haza is viheted, vagy itt hagyhatod nálunk, hogy díszítse a majorságot.  A programelemhez kézműves jegy vásárlása szükséges, melynek ára 1 500 Ft/lámpás. A programot szülői felügyelet mellett vehetik igénybe a gyerekek! A kézműves jegyek száma korlátozott, ezért előzetes regisztráció és időpontfoglalás szükséges a kommunikacio@szimbiozis.net e-mail címen! (Választható időpontok: 10:00, 10:30, 11:00, 11:30, 12:00, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 14:30) 

  • Kavicsfestés: Készítsd el a saját tökös kavicsodat és vidd haza, hogy otthonod dísze legyen. A programelemhez kézműves jegy vásárlása szükséges.

  • Séta a majorságban: Az 5 hektáros terület arra vár, hogy felfedezzétek! Nézzétek meg az üvegházat, a szélkereket, a kerti tavat, a kemencét, barangoljátok be az egész területet!

  • Büfé: Meleg italokkal és őszi finomságokkal várunk mindenkit! (A büfében támogatói jeggyel tudtok majd „fizetni”, ha nem használjátok fel mindet, azzal a további működésünket támogatjátok.)

  • Ajándékbolt: A Baráthegyi Kincsestár termékeit haza is vihetiket. Válogassatok a szörpök, lekvárok, sült teák, szappanok, kerámiák és kézműves ajándéktárgyak között.

Bővebben...