tt a várva várt első Robin Schulz és Dennis Lloyd track!

Ha egyesül a valaha volt egyik legsikeresebb német DJ/producer, azaz Robin Schulz mesteri house-játéka egy olyan egyedi, indie-pop multiinstrumentalista átható dalával, mint Dennis Lloydé, az eredmény kétségkívül sikerre van ítélve – itt az euforikus „Young Right Now”!

A Grammy-díjra jelölt, sztár DJ, Robin Schulz tudja a tökéletes receptet, milyen előadókkal kollaboráljon: zenéivel világszerte több mint 400 arany-, platina- és gyémánt minősítést kapott már, és olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a „Sugar”, az Alidával közös "In Your Eyes" vagy az "Shed a Light".

Az izraeli származású énekes-dalszerző, Dennis Lloyd hipnotikus „Nevermind” című dalával robbant be a köztudatba, azóta pedig ő is szintén sorra szolgáltatja a jobbnál jobb zenéket.

A  „You Right Now” című új szerzemény mesterien ötvözi Dennis Lloyd indie-pop stílusjegyeit a lemezlovas felemelő house aláfestésével.

„Óriási rajongója vagyok Dennis zenéjének, és már régóta beszélünk arról, hogy készítsünk együtt egy számot! Nagyon boldog vagyok, hogy idén megtaláltuk az alkalmat erre, és az eredmény hosszú idő óta az egyik kedvenc trackem”

– mondja Robin az együttműködésről. Az énekes hozzáteszi:

„Mivel tizennyolc éves koromban írtam a „Young Right Now”-t, tíz évvel később, amikor Robin egy igazán friss, izgalmas perspektívát vitt a produkcióba, nagyon izgatott lettem. A dalszöveg nem is lehetne relevánsabb a mai világ számára.”

A szöveg arra keresi a választ, milyen érzés most fiatalnak lenni, hiszen zavaros időket élünk, bolygónk szenved, és különösen a fiatal generációnak kell learatnia azt, amit az előző generációk vetettek.