Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

33 lakásra lehet pályázni Miskolcon

Az E-lakáspályázat szeptember 12-én indul.

A lakosság körében népszerű lakáspályázat keretében 33 önkormányzati bérlakás kerül meghirdetésre. Piaci pályázaton 16 lakás kerül bérbeadásra. A fiatalok piaci pályázatán 17 lakás közül választhat az, aki a 35. életévét még nem töltötte be, legalább 6 hónapos miskolci munkaviszonnyal rendelkezik és legalább havi 20 ezer forintos lakástakarékosságot vállal. 

Egy-egy pályázati formán belül legfeljebb 3 lakásra adható be pályázat.

A pályázatok a Miskolc Holding Zrt. honlapján előzetes regisztrációt követően nyújthatók be. Ugyancsak itt tekinthetők meg a lakásokról feltöltött fényképek, műszaki dokumentációk, továbbá a pályázati feltételeket, fizetendő bérleti díjakat, felújítási költségeket tartalmazó pályázati kiírás.

A pályázati kérelemhez előzetesen semmilyen dokumentumot nem kell csatolni, a kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó iratokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során.

A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége.

A pályázatokat szeptember 26-án 16.00 óráig lehet benyújtani. Elbírálásukra legkésőbb a pályázatok lezárását követő 60 napon belül kerül sor.