Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Közélet

70-es vagy? Öt napig korlátozottan lehet majd ügyeket intézni a Vodafone-nál

Július 24-28. között a Vodafone Magyarországnál a mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelek kiszolgálása megújul, ezért ebben az időszakban több értékesítési és ügyintézési folyamat csak korlátozottan érhető el – közölte a vállalat. Az ügyintézési szünet mintegy 3 millió ügyfelet érint.

A fejlesztés és a technikai átállás az online és offline ügyintézési platformokat érinti, viszont az alapvető mobil és vezetékes telefon, illetve internet, valamint TV szolgáltatásokat nem.

Ebben az időszakban a MyVodafone applikáció sem fog működni, ennek következtében a számlázással kapcsolatos önkiszolgáló ügyintézés, a mobilfizetés és a mobilvásárlás is átmenetileg szünetel.

Nem lehet módosítani az előfizetéseken 

Mint írták, az előfizetéseken az ügyfelek ebben az időszakban nem tudnak módosítani, így díjcsomag váltásra és készülékkel kapcsolatos ügyintézésre sem lesz lehetőség. Az esedékes mobil szolgáltatással kapcsolatos díjbefizetéseket banki átutalással és postai csekkbefizetéssel lehet rendezni, mobilfizetésre nem lesz lehetőség.
A tervezett fejlesztés kezdetéről és végéről a szolgáltató több alkalommal, SMS-ben és e-mail-ben értesíti ügyfeleit. A Vodafone telefonos ügyfélszolgálata, valamint üzletei a rendszer átállás ideje alatt is nyitva vannak, üzemelnek.