A Győri kapuban élők maguk tervezhetik meg a szeptember 5-i II. Kapuzörgető Szomszédünnep és Közbiztonsági Napot

/Címlap fotó: Kapuzörgető Közösségi beszélgetés, 2018. (ERKE archívum)/

 

Szeptember 5-én az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület Kapuzörgető kezdeményezésének jóvoltából, a Győri kapu lakói – a tervek szerint – birtokba vehetik a József utcai Ifjúsági Sporttelepet! 

“Délelőtt a MOZDULJ GYŐRI KAPU! című sportprogramra invitáljuk a Győri kapuban élőket, délután a múlt évben, hagyományteremtő céllal elindított családi nap folytatása, a II. KAPUZÖRGETŐ SZOMSZÉDÜNNEP ÉS KÖZBIZTONSÁGI NAP kerül megrendezésre.

Mivel kifejezetten az ebben a városrészben élők és egyéb módon ide kötődők igényeire fókuszáló programtervet kívánunk összeállítani erre a napra, ahol az itt élő emberek és itt működő közösségek is megmutatkozhatnak – figyelembe véve a különféle szabályozásokat -, ezért augusztusban a közösségi tervezésbe és a szervezésbe is be kívánjuk vonni a Győri kapu lakosait.

Várjuk olyan közösségek, szomszédságok, baráti társaságok jelentkezését, akik szívesen töltik egymással szabadidejüket, szívesen tevékenykednek együtt, közösségben és szívesen megmutatnák ezt a Győri kapu más részén élőknek is.

Várjuk az ötleteket, javaslatokat a Győri kapu lakóitól. Milyen szomszédünnepen vennének részt szívesen?

A Kapuzörgetők facebook.com/kapuzorgeto/ oldalán és a facebook.com/groups/kapuzorgeto/ csoportban már elkezdődtek az ötletelések, lehet csatlakozni.
E-mailben, a kapuzorgeto.vasar@gmail.com címre is beküldhetik javaslataikat, megvalósításra váró terveiket, amelyek kivitelezésében segítséget nyújthatunk Önöknek.
Hagyományos postai úton is van lehetőségük írni számunkra, postai címünk: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület; 3530 Miskolc Melinda u. 24. II/3.. A borítékra írják rá: „KAPUZÖRGETŐ”. ” – juttatták el hozzánk az információt az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület (ERKE) munkatársai.

A Kapuzörgetők olyan komolyan gondolják a helyi lakosok bevonását, hogy ÖTLETBÖRZE programot szerveznek ezzel kapcsolatban. Ha a fent leírtak felkeltették az érdeklődését, Ön is szeretne részese lenni az ötletelésnek, a közös tervezésnek, véleménye van és azt megosztaná másokkal is, vagy csak megismerkedne a Kapuzörgetőkkel, jöjjön el 2020.08.12-én, szerdán 16:30-18:30 között az Ifjúsági Házba (Győri kapu 27/A), ahol személyesen is találkozhat velük.

Képek a múlt évi eseményről (ERKE arcívum):