Milyen sorsot szánnak járműveiknek a tulajdonosok?

Az elmúlt hetekben kétszer is az országos sajtóba került Miskolc elhagyott autók miatt. Mi is beszámoltunk a Számozott utcáknál balesetet szenvedett Mazdáról, amely kitört kerékkel hevert a kerékpárúton. A múlt héten pedig a vezess.hu autós portál adott hírt a Szentgyörgy utcán álló Suzukiról, amelyet már be is fontak a növények.


A Kilián lakótelepen, az Árvíz utca hosszú szakaszán éppen egymás mögött áll két elhagyatottnak tűnő autó. A Rover 75-ös és az Opel Astra egyaránt lapos kerékkel, vastag por és koszréteggel beterítve várja sorsa jobbra fordulását, ugyanakkor mindkét járművön van rendszám.


Természetesen nem ismerjük az autók és tulajdonosaik történetét, éppen ezért nem is szeretnénk elhamarkodottan ítélkezni. Lehet, hogy nyomós okok miatt nem használják járműveiket, ám az tény: az utcaképnek nem tesznek jót.


Amennyiben tudnak hasonlóan elhagyott, régóta az utcán álló autókról, kérjük fotózzák le, és a fényképet küldjék el nekünk a mizumiskolc@gmail.com e-mail címre a pontos helyszín megadásával. Tegyünk együtt a tisztább, szebb Miskolcért!