Kezdőlap LIFE MAGAZIN Gasztronómia

Avalon Ristorante

Az Avalon Ristorante 2015-ben nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy exkluzív, luxus környezetben, tradicionális olasz ízekkel nyújtson kulináris élményt vendégeinek. A Ristorantéban a fatüzelésű kemencében sült pizzától, a házi készítésű tésztán és a rizottón át, a friss, Olaszországból érkező sonkáig minden megtalálható, ami egy hamisítatlan olasz menühöz kell. Az étterem látványkonyhájában megcsodálhatjuk, hogy a kiváló alapanyagokból hogyan készülnek el a finomabbnál finomabb ételek, amelyeket a bár mixereinek különleges koktéljaival és az étterem professzionális cukrászcsapatának egyedi desszertjeivel tehetünk még komplexebb élménnyé.

Az Avalon Ristorantét nem csak ételkínálata teszi különlegessé. Az étterembe megálmodott luxus design sem mindennapi! A különleges belsőépítészeti megoldásokat felvonultató enteriőr egyedi kialakításának köszönhetően nagyobb létszámú csoportok fogadására is alkalmas, miközben megtartja olaszos, családias jellegét.

A Ristorantéban egész évben színes programokkal és ismert fellépőkkel is várják a vendégeket, hogy a gasztronómiai élmények mellett még élvezetesebb legyen az ott töltött idő.

Elérhetőség:

H-3519 MISKOLCTAPOLCA, IGLÓI ÚT 15.

TELEFON: 06-46/200-245

info@avalonristorante.hu