Egészségügyi problémái miatt 2023-ra halasztotta idénre tervezett európai turnéját Céline Dion. A világhírű kanadai énekesnő korábban idén június 27-re bejelentett budapesti koncertjének új időpontja 2023. március 16.

Céline Dion Courage című világkörüli turnéjának 2022. május 25. és szeptember 24. közötti európai állomásait halasztják 2023. február 24. és október 4. közötti időszakra. Ennek oka, hogy a sztárelőadó még lábadozik egy korábbi egészségi problémájából.

A művész világkörüli turnéjának első 52 koncertjét tudta megtartani, mielőtt 2020 márciusában kitört a pandémia, majd folyamatos izomgörcs problémái akadályozták meg fellépéseit. Felépülése tovább tart, mint remélte.

A magyarországi koncert helyszíne változatlan, a Papp László Budapest Sportaréna, ahol 2023. március 16-án lép színpadra Céline Dion. "Jobban vagyok, de az izomgörcsök néha még mindig jelentkeznek. Tökéletes formában szeretnék lenni, amikor újra színpadra állok. Már alig várom azt a pillanatot, de sajnos még nem állok készen" – idézte a közlemény az énekesnőt.