Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ma gyenge, mérsékelt DNY-i szél fúj majd. Reggel párás, foltokban ködös idő várható. Napközben eleinte lehet napsütés, majd észak felől egyre vastagabb magas szintű felhőzet sodródik fölénk. Az előző napokhoz képest kissé csökken a hőmérséklet, de az évszakos átlagnál továbbra is jóval enyhébb idő ígérkezik. Éjszaka csökken, majd újból megnövekszik a felhőzet. Számottevő csapadék reggelig nem hullik.

Frontérzékenyek, vigyázat!

Gyenge hidegfronti hatás terheli szervezetünket a mai napon. A megfigyelések szerint ilyenkor a szív-és érrendszeri betegeknél mellkasi fájdalom, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, valamint a stroke kialakulásának kockázata is magasabb lehet. A frontra érzékenyeknél általános tünetként fejfájás, vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az epileptiform rosszullétek gyakorisága is megnőhet, a krónikus betegségek tünetei (ízületi fájdalmak stb.) is felerősödhetnek.

 

Kép: pixabay.com