Kezdőlap LIFE MAGAZIN Női Napozó

Csütörtökön nyit a Selyemréti strand

Sátorbontás, úszómedence festés, öltöző- és szauna felújítás. Ilyen és hasonló karbantartási munkálatokat végeztek az elmúlt hetekben a Selyemréti strandon (idősebbek kedvéért : Augusztus 20, még idősebbek kedvéért  Villanytelepi strand, külhoniaknak : The Bath of Selyemrét). A munka várhatóan csütörtökre ér véget.

selyemreti_strand_karbantartas_160329_ja_7.jpg

Egyelőre az 50 méteres úszó és a dögönyöző medencét használhatják majd a fürdőzők, de a szezonkezdetre az összes medence és a park is megszépül. A karbantartási szünet miatt a bérletek érvényességét 16 nappal meghosszabbították.

A strandon március 29-én kezdődtek a sátorbontási, festési, karbantartási és takarítási munkák, a fürdő azóta van zárva. – A legtöbb tervezett munkát befejeztük. Elvégeztük a medencék karbantartását, tisztítását, a hőcserélők vízkőtelenítését. Ami az április 14-ei nyitásig még hátravan, az a szauna-tér karbantartása – nyilatkozta Bánrévi Kinga fürdővezető.

A női öltöző egy részét is kifestik, csempézik, így az várhatóan egy héttel tovább tart zárva. A május eleji szezonkezdésre a medencék környezete is megszépül. Az ülőmedencénél kigyomlálták a virágágyásokat, jelenleg még dolgoznak a medencében a szakemberek, fugázási munkálatokat végeznek. A strandfürdő a karbantartás után, április 14-én reggel fél 5-kor nyitja meg kapuit a fürdőzök előtt.

Forrás : minap.hu

A Selyemréti Strand hivatalos közleménye :
“Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Selyemréti Strandfürdő sátorbontási és karbantartási munkálatok miatt 2016. 03. 29-től 04. 13-ig zárva tart.
NYITÁS: 2016. 04. 14. 04:30
Az érvényes bérlettel rendelkező vendégek részére a bérletszelvények felhasználhatóságát 16 nappal meghosszabbítjuk.
Megértésüket köszönjük!”

A fürdőbelépőkről : http://www.selyemretifurdo.hu/furdobelepok

Egy kis múltidéző :

selyemret_strand_1 52-selyemreti_miskolc_1_0 selyemreti_strand_130707ml_6 selyemrétcsúszda strand_roplabda_150610ml_1 uszasoktatas-1