Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Közélet

Ezt vajon hogy képzelte? – Rolleres az autópályán

Elképesztő videót osztott meg a Magyar Közút, akik közleményükben azt írják, ilyet még biztosan nem látott senki. Az M1-es autópályán e-rollerrel közlekedett egy fiatal férfi. 

A Magyar Közút  utakat figyelő kamerái számtalan meredek és sokkoló esetet rögzítettek már, de olyat, mint ami hétfő délután történt az M1-es autópályán, még a tapasztalt diszpécserek sem nagyon láttak: egy fiatal férfi ugyanis e-rollerrel közlekedett az ország legforgalmasabb autópályájának leállósávján Bicske térségében. – írja a Közút. 

Nem bírta a dugót? 

Az emberünk valószínűleg egy baleset miatti torlódást elégelt meg, kiszállt az autóból és rápattant az e-rollerre és a leállósávban próbálta meg a menetidőt lerövidíteni, kikerülve a balesetező kamionokat és a műszaki mentésben részt vevő útellenőrt is. 

Meglógott

Jól látható a kamerafelvételeken, hogy a szabálytalan manővere mennyire életveszélyes volt, hiszen a külső sávban rengeteg kamion haladt el mellette. A Magyar Közút útellenőre, miután elment mellette a rolleres, azonnal értesítette a rendőrséget, a bicskei mérnökség diszpécserei pedig folyamatosan nyomon követték a férfit. A fiatalember viszont a következő lehajtónál letért az autópályáról és az 1-es főúton folytatta útját, a kiérkező rendőrök ott már nem találták meg.