Kezdőlap KÉK HÍREK

Flúgos Futam Ózd mellett

Engedély nélküli vezetőt vontak intézkedés alá az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei. Bár ezenkívűl még – szemmel láthatóan – rengeteg szabálysértést elkövetett az önkéntes favágó.

A rendőrök egy rendszám nélküli, közúti közlekedésre teljesen alkalmatlan, fával megpakolt autóra lettek figyelmesek szeptember 5-én a délelőtti órákban, Farkaslyukon a Mikszáth Kálmán utcában. Ráadásul a járőrök előtt az autó áttért a bal oldali forgalmi sávba úgy, hogy a szolgálati autót vezető rendőrt hirtelen fékezésre kényszerítette.

Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a férfi érvénytelen hatósági engedéllyel, kötelező felelősségbiztosítás nélkül, és műszaki feltételeknek nem megfelelő járművel közlekedett. A kocsi utastere, és a raktere átalakított állapotú volt, mely eltulajdonított fával volt megpakolva – áll a rendőrség közleményében.

A rendőrök lopás miatt  a sofőr és 16 éves társa ellen külön szabálysértési eljárást is indítottak, illetve a gépjármű vezetőjét szabálysértési őrizetére vették, a bíróság pedig tizenkét hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és pénzbírsággal sújtotta.