Megérkezett Harry Styles várva várt harmadik szólóalbuma, amely a ”Harry’s House” címet kapta.

Már az album elnevezése is jól mutatja, hogy egy elképesztően személyes témákat feldolgozó albumról van szó, amelyben Harry nemcsak betekintést enged saját életébe, hanem szinte saját házában látja vendégül a hallgatókat. A többször Grammy-díjas előadó még sosem hangzott ennyire magabiztosnak, boldognak és még sosem nézett szembe ennyire bátran saját jövőjével. A ”Harry’s House” telis-tele van komplex szerelmes dalokkal, nyers érzelmekkel, eget rengető újításokkal, és kreatív popzenei elemekkel.

A 13 dalból álló albumon egyetlen perc sem veszik kárba, minden dal egy csodálatos egységet alkot. A lemez első dala, amely a ”Music in a Sushi Restaurant” címet kapta remek kezdés, hiszen az album legtöbb témáját magában foglalja, amelyek a szerelem, a szex, drogok, utazás és a jó ételek, vagy ahogy a The Guradian írta:

"Az albuma egy könnyed séta a szex, a drogok és a jó borok világában. A ”Harry’s House” dalai remekül vegyítik a különböző hangulatokat és tempókat, néhol lelassít és relaxálni hagyja a hallgatót, a majd különösebb gond nélkül átlép egy olyan boldogsággal teli, jó hangulatú dalba, mint az ”As It Was,” amely az album beharangozó dala volt."