Kezdőlap KIEMELT

Július 26-án Gastro Hack a Diósgyőri várban

„Egy guruló, mi több, indiánszökdelő műhely vagyunk, amely műhely olykor kibővül vendégművészekkel (sommelier-kkel, séfekkel, baristákkal, grillmesterekkel, sörfőzőkkel, kávépörkölőkkel, borászokkal, párlatszakértőkkel); és tudunk füstös, outdoor sütögetést; nett, indoor csokornyakkendős parádézást; és az a jó, hogy ezúttal tényleg csak addig megyünk el, ameddig szeretnék, és annyit vállalunk, amennyi jólesik.

Élvezzük, amit csinálunk, öleljük, akiknek csináljuk, filantróp jeligénknek ezért is választottuk a híres háromszavast: „Aki szeret, etet!”” – írja magáról a 3 jóbarát, akiket minden valamirevaló gasztro-junkee jól ismer.

Czinege Tamás – a 2018-as év Gasztro-Showman díj nyertese, sommelier, gasztrohackker
Német Richárd – borszakértő és szakíró, a WineFlow alapítója,
Pintér Árpád – nemzetközi gasztrofotós

Egy biztos, a hangulat nem maradhat el!

A poharakban a Diósgyőri vár díjnyertes borai, melyeket a borászok személyesen mutatnak be.
Külön érdekességként mindhárman elhozzák saját pincéjük 1-1 másik kedvenc borát, melyet szintén kóstolhatnak vendégeink.

Íme a menü:

Előétel:
Serrano sonka manzanilla olíva bogyó, rúzs trappista

Főétel:
Green Eggben sütött és füstölt narancsos, kakukkfüves göngyölt malac, izraeli kuszkusz, cékla és gomba variációk

Desszert:
Green Eggben olvasztott madagaszkári csokoládé habkönnyű piskóta, szeder, málna, ehető virágok

A vacsorát a várteraszon szolgáljuk fel, ahonnan csodás panoráma nyílik a Bükkre. A menüt pedig megelőzi egy különleges vártúra is.

Jegyek: 12 700 Ft/fő. Limitált létszám!