Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Közélet

Még nem késő elindulni! – Hatalmas szülinapi koncert lesz ma Budapesten

Az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. egy nagyszabású ingyenes Szuperkoncerttel ünnepli születésnapját. 

A szervezől elmondták, idén utolsó fellépését hozza el 17:00-kor Lotfi Begi, aki extra produkcióval készül a Szuperkoncertre, hiszen most először énekesekkel és táncosokkal kiegészülve a legnépszerűbb kollaborációkat mutatják be, ráadásul egy dalpremierrel is meglepi a rajongókat, hiszen Burai Krisztiánnal közös „Lélegzem” a Szuperkoncerten debütál. 

18:00-tól a Bagossy Brothers Company csap a húrok közé, akik nem csak a jól ismert slágereket, hanem a legjobb újdonságaikat is elhozzák.

20:00-tól Majka & Curtis exkluzív, kétórás show-ja veszi kezdetét, amelyet nem csak táncosok, hanem látványos színpadelemek is színesítenek majd.

Az esemény során a látogatók egy jó ügyet is támogathatnak, hiszen a Szerencsejáték Zrt. a helyszínen felállított értékesítési pontokon befolyt összeget 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel-

A vidékről érkezők 50%-os menettérti, vagyis retúr jegykedvezményben részesülhetnek, amely igénybevételéhez a jegyet a Szuperkoncert helyszínén található információs pultok valamelyikében kell lepecsételtetni.