Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Gazdaság

Repülőjegy és utazásszervezés egy helyen – Indul az Air Partner Repülőjegy és Utazási Iroda

A jövő évet már egy cégbe összeolvadva, Air Partner Repülőjegy és Utazási Iroda néven indítják az Észak-magyarországi régió legnagyobb utaztatói.

Eddig két önálló cégként végezte tevékenységét az 1992-ben alapított Szerviz Iroda Kft. és az 1997-ben létrehozott Air Partner Repülőjegy Iroda Kft. Az utazásszervező és a repülőjegy értékesítő, azonos tulajdonosi körrel rendelkező két cég eddig is szerves egységet alkotott, de a jövő évi fúziót követően már egyesített erővel, az idegenforgalmi szolgáltatások széles skálájával várja leendő és régi ügyfeleit.

A sajtótájékoztatón a részleteket Salamon Attila az Air Partner Repülőjegy és Utazási Iroda ügyvezetője, valamint Ócsai Ágnes és Bárdos István tulajdonosok számoltak be.

Az Air Partner Repülőjegy és Utazási Iroda a régi helyszínen, a Mártírok útcája 2. szám alatt változatlan szakembergárdával folytatja tovább tevékenységét. A pandémia ellenére a tőkeerős cég szinte ugyanazzal a szakképzett csapattal folytathatja tovább, pedig az utóbbi időszak alaposan próbára tette az utazási irodák életét.

Ebben új felállásban a cég egy más dimenzióját szeretné bemutatni a klasszikus értelemben vett utazási irodáknak. Olyan új kínálattal várják az ügyfeleket, melyek eddig még nem jelentek meg az utazási platformon. A jelenlegi helyzetben a legtöbb utazni vágyó ügyfélnek szüksége van szakképzett segítségre, hogy biztonságosan eljuthasson utazása céljához.

Az Air Partner Repülőjegy és Utazási Iroda minőségi utazási programokat kínál, személyre szabott utazásokat szervez, repülőjegyeket értékesít hagyományos és fapados légitársaságokra. Emellett számíthatnak rájuk az ügyfelek akkor is, ha utas és útlemondási biztosításról, vagy akár vízumügyintézésről legyen szó. Konferenciák és rendezvények szervezését is vállalják a megszokott színvonalon.

(X)