Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A világhírű DJ, producer és előadóművész, Sigala elképesztő ízelítővel lepte meg rajongóit vadonatúj ”Melody” című dala formájában, amely a nyáron érkező második stúdióalbumának előfutára.

Az új dalban minden Sigala-ra jellemző sajátosság hallható. Egy valódi, vidám pop szenzáció, amelyet a DJ védjegyeként szolgáló dance hangzás tesz tökéletessé. Az energiával és erőteljes ritmusokkal teli slágert Sigala egyértelműen a klubok táncparkettjeire szánta.

Sigala a dalról a következőket nyilatkozta:

"A ”Melody” a londoni stúdiómban készült, néhány régi és nagyon közeli barátom segítségével. Célunk az volt, hogy egy felejthetetlen dallamot hozzunk létre, és végül ezt a koncepciót használtuk fel a dal alapjaként. Az egész egy olyan valakivel való találkozásról szól, akit egyszerűen nem tudsz kiverni a fejedből, akár csak egy fülbemászó dallamot. Arra törekedtem, hogy a "Melody" olyan felemelő hatású legyen, mint a ”Wish You Well”, amely örökre a kedvenc dalom marad."