Kezdőlap KIEMELT

A miskolctapolcai miniszobrok titkait mutatják be a Tourinform iroda garantált városnéző sétáján

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

A Tourinform Miskolc szombati garantált sétája Miskolctapolcára vezet, ahol a megújult parkrendszer miniszobrait fedezhetik fel az érdeklődők idegenvezető segítségével.

A rekkenő hőség sem állítja meg a Tourinform iroda garantált városnéző sétasorozatát. Július 13-án 10 órától a Barlangfürdőhöz vezető Barabits sétánytól indul az a séta, ami a parkban megtalálható miniszobrokon keresztül ismertet meg Miskolc múltjával, ikonikus értékeivel, látnivalóival. A tavalyi parkfelújításnak köszönhetően 15 miniszobor került ki a sétányok mellé, melyek közvetlen vagy átvitt formában mind kapcsolódnak a város életéhez és bejárásuk egy alternatív tanösvényként szolgál. A séta kezdőpontja a június elejétől a hét minden napján nyitva tartó Hello Miskolc turisztikai információs iroda, ahol egyébként helyi ajándéktárgyak vagy a Miskolc Pass turisztikai kártya megvásárlására is lehetőség van.

A várható kánikulára való tekintettel a közel 1,5 órás programon mindenki saját felelősségére vesz részt – hivja fel a figyelmet sajtóközleményében az iroda. 

A részvétel nem igényel előzetes regisztrációt. Jegyvásárlás a helyszínen indulás előtt 10-15 perccel.