Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Sport

Tapasztalt játékossal bővült a DVTK csapata

Az átigazolási szezon hajrájában Bertus Lajos, a rutinos középpályás játékjogát vásárolta meg a DVTK. A 30 éves focista 269 mérkőzésen lépett pályára az élvonalban (21 gól, 45 gólpassz), a középpálya közepén elsősorban a csapat mozgatása és a társak kiszolgálása a feladata.

“Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a DVTK játékosa lettem. Természetesen eddig sem volt ismeretlen számomra a DVTK, hiszen mindig jó érzéssel látogattam ide, ellenfélként is élvezet ebben a párját ritkító hangulatban játszani” – nyilatkozta Bertus Lajos.

“Bertus Lajos személyében egy rendkívül labdabiztos, tapasztalt játékos érkezett, aki több poszton is remek teljesítményre képes. A diósgyőri közeget még szoknia kell, ám az öltözőt az első pillanattól magáénak érezheti, hiszen a meghatározó játékosaink közül korábban együtt futballozott Molnár Gáborral, Könyves Norberttel, Szeles Tamással és Eperjesi Gáborral, míg dolgozott Nagy Márton masszőrrel, Lugos József videoelemzővel. És én is voltam edzője. Azt várom tőle, hogy a játék ritmusának meghatározásával segítse a csapatot a mérkőzés kézben tartásához. És ne felejtsük el a bal lábát sem, Molnár Gábor méltó vetélytársat kapott a pontrúgások elvégzésénél” – mondta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója.