A brit zenekar a közösségi oldalakon osztott meg részletet a legújabb felvételéből. Florence Welch és a zenekar legújabb dalának címe „King”, a rajongók pedig már alig várják, hogy hallhassák és a hozzá készült klipet is teljes terjedelmében láthassák.

A Florence + The Machine nemrég frissítette a honlapját is és megerősítette a hírt, hogy hamarosan visszatérnek a színpadra. Az oldalon most néhány kártyalap látható, köztük a „Király” (vagyis „King”, ami az új dal címe). Ezt a lapot néhány napja a rajongóknak is elküldték – így adva tudtukra, hogy érkezik az új zene.

A maradék 14 lap egyelőre lefordítva várja, hogy hamarosan felfedjék. View this post on Instagram A post shared by Florence Welch (@florence) A zenekar új albuma az első zenei kollekció lesz, amivel Florence Welchék az 2018-as „High As Hope” óta jelentkeznek. Illetve a banda közben megörvendeztette a rajongókat egy felvétellel, mégpedig a „Szörnyella” című film betétdalával, a “Call Me Cruella”-val. A Florence + The Machine idén nyáron visszatér a színpadra is – több fesztiválon való részvételüket már bejelentették.