Futótűzként terjed Kínában egy kedves történet: egy idős tuktukos férfi megkarcolta egy fiatalember 620 ezer dollár értékű (217,5 millió forint) Ferrariját, mellyel 14 ezer dolláros (4,9 millió forint) kárt okozott, ám a tulaj csak egy jelképes összeget kért az idős úrtól.

A csak Ganként emlegetett fiatalembert rendre méltatják a közösségi médiában, amiért nem hozta zavarba az idős férfit és nem követelte tőle a javítás összegét, annak ellenére sem, hogy utólag kiderült, az idős férfi el akart menekülni a helyszínről.

Az esetről készült, futótűzként terjedő videón a férfi sárga Ferrarija egy zebra előtt állt meg egy piros tuktuk mellett, amikor egy kisebb ütközés történt. Az idős férfival folytatott rövid szóváltás után Gan felkapja az okostelefonját, hogy felhívja a helyi rendőrséget, miközben az idős férfi elhajt.

Amikor azonban a rendőrség kiérkezett a helyszínre, az egyenruhások közölték az idős férfival, hogy teljes mértékben felelősséget kell vállalnia az általa okozott kárért, mire Gan közölte, hogy nem akarja megnehezíteni a férfi dolgát, az idős úr pedig bocsánatot kért, így végül csak egy jelképes összeget, mindössze 26 dollár (9100 forint) kért tőle.