Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Sport

A DEAC csapatát is megverték a Jegesmacik

Az Erste Liga keddi játéknapján hazai pályán játszott rangadót a DVTK Jegesmedvék.

A találkozó első három percében három gól is született 2-1 megoszlásban. Sokáig úgy tűnt, hogy ez marad a végeredmény, de a hajrához érve a vendégek egyenlítettek. A mérkőzés sorsa a büntetőlövésekben dőlt el, ahol Kuleshov volt eredményes, így a DVTK Jegesmedvék két pontot tartott itthon és megerősítette helyét a tabella harmadik pozíciójában – közölte a sportklub.

A mai meccsen volt minden, mint a búcsúban. Összességében egy nagyon jó meccset játszottunk, egy igazi hokicsemege volt. Az történt, amire számítottunk. Egy kiélezett csata volt. Jól álltunk bele a meccsbe, hamar jöttek a gólok, majd kicsit hullámzó volt a teljesítmény. Sok helyzet volt mindkét kapunál. Nagyon örülök, hogy meg tudtuk nyerni a meccset, mert ez egy fontos győzelem. Ebből építkezünk tovább, hiszen holnap már újabb meccs vár ránk. Külön örülök, hogy egy kissé viharvert csapattal sikerült elérni ezt a szép győzelmet – értékelte tegnap (2022.12.27.) a mérkőzést Tokaji Viktor vezetőedző.

DVTK Jegesmedvék: Voris (Kiss B.) – Kiss R., Vojtkó, Galajda, Miskolczi, Mattyasovszky – Wehrs, Ilvessuo, Razumnyak, Vas, Kuleshov – Szalay, Illés, Lövei, Blasko, Farkas – Fazakas, Trozsák, Károly, Pecsét, Ritó, vezetőedző: Tokaji Viktor

DEAC: Hetényi (Gönczi) – Bogesic, Zalamai, Dalecky, Mihalik A., Spirko – Bukor, Vokla, Izacky, Novotny, Smirnov – Jakabfy, Sosunov, Kozma, Molnár, Sági, Sándor, Mihalik G., vezetőedző: György József

DVTK Jegesmedvék – DEAC 3-2 b.u. (2-1, 0-0, 0-1, 1-0)

A DVTK Jegesmedvék számára a 2022-es esztendő utolsó hazai mérkőzése következik ma (2022.12.28.) 18:30-kor, a FEHA19 jégkorong csapat ellen.

 

(Fotó:dvtk.eu)