Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rengeteget utazna egy angol nő, hogy néhai hörcsögének megadja a végtisztességet!
Majdnem belerokkant a 46 éves Lisa Murray-Lang, amikor szeretett hörcsöge, Spud idén márciusban elpusztult. A kisállat természetes halált halt, hároméves és hét hónapos korában, ami mindenképp figyelemreméltó a hörcsögök átlagos életkorát illetően.
Lisa most egy különleges ceremónia keretében búcsúzna Spudtól, férjével elvinnék a kisállat hamvait Hawaiira egy több mint 11 ezer kilométeres utazás után, hogy az egyik ottani strandon szórják el. Úgy számolja, az egész utazás 3500 fontba (1,6 millió forint) is belekerülhet. 
„Levisszük őt a strandra, eljátsszuk Beyoncé I Was Here című számát, miközben szétszórjuk a hamvait, és üzenetet hagyunk a homokban, hogy »itt járt Spud«” – ábrándozott Lisa.
A nő egyébként szenvedélyes gazdi volt, aki a koronavírus-járvány miatti karantén ideje alatt a városok – Párizs, London, Honolulu – apró mását készítette el a kis hörcsögnek, hogy így járjanak képzeletben világot.