A majd háromhetes téli szünetben (december 22. és január 8. között) minden gyermek, aki a jegyvásárlás során felmutatja új, világoskék Kajla-útlevelét, valamint diákigazolványát vagy személyi igazolványát, korlátlan számban díjmentesen utazhat a MÁV-START, a Volánbusz és a GYSEV belföldi járatain.

A nagy népszerűségnek örvendő „Hol vagy, Kajla?” program több mint három éve, 2019 nyarán indult. A kezdeményezés célja, hogy az általános iskolások megismerjék, és családjukkal közösen beutazzák Magyarországot. A program sok aktivitásának egyik legfontosabb eleme a Kajla útlevél, mert az ezzel rendelkező általános iskolások díjmentesen utazhatnak belföldön. Az ország szinte minden régiójába szívesen látogatnak el vonattal és busszal a gyerekek a családjukkal.

December 22. és január 8. között minden gyermek korlátlan számban díjmentesen utazhat a MÁV-START, a Volánbusz és a GYSEV belföldi járatain a pecsétgyűjtő világoskék Kajla-útlevél és személyazonosításra alkalmas igazolványának (diákigazolvány vagy személyi igazolvány) felmutatásával.

A korábbi sárga és sötétkék útlevelek ingyenes utazásra már nem jogosítanak.

További információkat a mavcsoport.hu honlapon találhattok.