Kezdőlap KIEMELT

A miskolci adventi villamos hatodik alkalommal is Európa legszebbje lett

Rengetegen voksoltak a miskolci adventi villamosra a cseh portálon meghirdetett nemzetközi szavazáson.

Már hatodik alkalommal hirdette meg az MHD86 cseh portál a legszebb karácsonyi villamosok versenyét. A dobogó képzeletbeli harmadik helyére Prága villamosa gurulhat be, az ezüstérem Pilsen városát illeti, a legszebb pedig idén is a miskolci mézeskalács villamos lett.

Hálásan köszönjük mindenkinek a segítségét, aki miskolci adventi villamosra adta le a szavazatát! Köszönetünket fejezzük ki kollégáinknak és mindenkinek, aki közreműködött a Mézeskalács Adventi Villamos megálmodásában, megalkotásában és közlekedtetésében – fejezi ki háláját az MVK Zrt. Hivatalos weboldalán.

A miskolci adventi villamos az MHD86 nevű cseh portálon meghirdetett nemzetközi szavazáson maga mögé utasította 12 ország 31 ünnepi szerelvényét, többek között Belgium, Csehország, Szlovákia, Ausztria, Lengyelország, Németország és Horvátország adventi, karácsonyi villamosait.

A meghitt, karácsonyi hangulatot árasztó, kívül-belül feldíszített miskolci Adventi Villamossal utoljára 2023. január 6-án, péntek délután találkozhatnak, utazhatnak azok, akik még eddig nem tették meg.

(Fotó: Vajda János/MTI)