Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

Az utóbbi időben több probléma is volt az Iron Maiden koncerteken, ami kizökkentette Bruce Dickinson-t: Athénban görögtűz csapott fel a küzdőtéren, Mexikóban egy plüssfigurát dobtak fel hozzá, aztán neki kellett lerángatnia egy rajongót a színpadról, végül pedig a füvezők dühítették fel. A Hatebreed énekese, Jamey Jasta a Twitteren üzent Dickinson-nak, akit szerinte minden zavar mostanában és úgy gondolja, jót tenne neki, ha elszívna egy spanglit.
 

Dickinson már egy 2008-as koncerten is rászólt az egyik rajongóra, aki füvezett, a mostani turnén pedig két hasonló eset is történt, mindössze egy hét különbséggel. Jasta-nak némi személyes kötődése is van az énekeshez, több mint tíz évvel ezelőtt ugyanis Bruce fia, Austin akkori zenekara, a Rise to Remain társaságában turnézott.
 
"Bruce Dickinson, ha ezt olvasod, először is üdv! Nagyszerű énekes és frontember vagy. Régen elvittük egyszer turnéra a fiad bandáját. Remélem, minden oké veled. Csak azt szeretném mondani, hogy sokan füveznek szabadtéri koncerteken. Most komolyan: mi nem zavar téged a repülőgépeken kívül? Rád férne egy-két spangli!"