Kezdőlap KIEMELT

Bezár a Barlangfürdő

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Száztíz embert kénytelen elküldeni a fürdőket üzemeltető cég a magas energiaárak és az infláció miatt.

A Miskolci Fürdők Kft. Szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből kiderül, hogy a jogszabályoknak megfelelően, csoportos létszámcsökkentés szándékát jelentette be a Kormányhivatalnál, melynek létszáma összesen 110 fő. A cég vezetése a Miskolc Holding Zrt.-vel egyeztetve, a tagvállalatoknál lévő nyitott pozíciókat ajánlja fel egyes szakterületek dolgozóinak, illetve a létszámcsökkentéssel érintett dolgozók esetében a Miskolci Paktum Iroda bevonását is kezdeményezte annak érdekében, hogy a létszámleépítéssel érintett állásokban dolgozó kollégák mihamarabb új állást találjanak.  

Az Ellipsumot karbantartás miatt már bezárták

A közlemény szerint átmenetileg szünetelti fürdőszolgáltatásait az Ellipsum Élményfürdő, mert a fürdőkomplexum kivitelezője folytatja a korábban megkezdett garanciális javításokat. Az Ellipsum Strandfürdőben – régi nevén Miskolctapolcai strandfürdő – október 3-án kezdődött meg a több mint egy éve leégett infraszauna bontása és helyreállítása, így a wellness részleg nem látogatható.

A mindenkit sújtó energiaválság, a mindenkit sújtó infláció, a magas gáz és villamos áram ára kemény döntések meghozatalára kényszeríti a Miskolci Fürdők Kft.-t is. Ezért október 10-től határozatlan ideig a Miskolctapolcai Barlangfürdő és a Selyemréti Strandfürdő is szünetelteti szolgáltatásait.

 

(Fotó: Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia | Facebook-oldal)