Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Biciklisek érkeznek Borsodba, útlezárásokra készülhetünk délután

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani ma vármegyénkben a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny második napján.

 

Az utinform szerint a mezőny 12.40 órakor Tokajból rajtol el és a Tarcal – Bodrogkisfalud – Szegi – Szegilong – Erdőbénye – Abaújkér – Gibárt útvonalon halad Encsig, majd a 3-as főúton kerékpároznak tovább Szikszóig. Ezt követően Alsóvadász – Homrogd – Tomor – Lak – Hegymeg – Damak – Edelény érintése után az új 260-as főúton jutnak el a versenyzők Kazincbarcikára. Onnan a Tardona – Dédestapolcsány – Bánhorváti – Nagybarca – Vadna – Sajóivánka útvonalat teszik meg, és úgy térnek vissza a kazincbarcikai Építők útjához, a második napi célállomáshoz – ismertették az útvonalat. 

 

Az Útinform felhívta a figyelmet, hogy a mezőny elhaladásakor, egy-egy útszakaszon rendőri segítséggel megállítják a forgalmat, és a csomópontokban is rendőri forgalomirányításra kell számítani. A verseny közben – rendőri irányítás mellett – lesz lehetőség az útvonalat keresztező közlekedésre – tették hozzá. A tájékoztatás szerint a Tokaj és Kazincbarcika belterületét érintő lezárásokra táblák hívják fel a figyelmet.

 

Fotó: MTI