Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Sport

Csakis koncentrált játékkal győzhet a MEAFC péntek este

Pénteken este 19 órakor ismét hazai pályán szerepel Miskolc férfi Extraligás röplabda csapata.

Bagó László együttese azt a Kecskemétet fogadja az egyetemi körcsarnokban, akikkel múlt héten a magyar kupában már találkoztak. Az a mérkőzés is az egyetemvárosban volt, ahol a Hírös városiak győztek egy szoros mérkőzésen, így nem is kérdés, hogy a MEAFC célja a hárompont itthon tartása és revansot venni.

,A múlt heti kupameccsen jó mérkőzést játszottunk a Kecskemét csapatával, jó alkalom, hogy visszavágjunk a bajnokságban – kezdte mérkőzés előtti értékelését Bagó László vezetőedzőn. Ellenfelünk jó formába került, amit mutat a Kaposvár felett aratott viszonylag sima győzelme, szóval a legjobb arcunkat kell mutatni egy szép eredményhez. A játékosaink egyre jobban összecsiszolódnak az új feladónkkal, bizakodva várjuk a péntek esti meccset – mondta a vezetőedző. 

Nehéz mérkőzésre számítok a tehetséges fiatalokból álló Kecskemét ellen – vágott is bele a görög feladó, Gerogios Kanellopoulos. Azonban, ha az első perctől kezdve koncentráltan játszunk és sikerül az átló játékosukat megfékezni akkor begyűjthetjük a fontos három pontot. Biztos vagyok benne, hogy most is számíthatunk a lelkes szurkolóinkra és hozzá segítenek a győzelemhez majd minket.
 

Várnak minden szurkolót az egyetemi körcsarnokba, hogy ezen a szorosnak ígérkező mérkőzésen együtt szurkolhassunk a srácoknak. A belépés természetesen most is ingyenes.