A miskolci rendőrök azt a férfit keresik, aki november 24-én elütött egy nőt, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

November 24-én egy bordó színű, Renault Thalia típusú autó sofőrje Miskolcon, a Szent István úton, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy átkelni szándékozó nőt – aki könnyebben megsérült –, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A Miskolci Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a férfi azonosításához.

Az autót vezető férfi 50-60 év körüli, haja rövid, ősz, fülei elállók, lábszárai „O” alakban görbültek. Fekete bőr vagy bőrutánzatú dzsekit, sötétkék pulóvert, sötétkék munkásnadrágot (a combnál és a zsebeknél fényvisszaverő csíkokkal ellátva) és világoskék cipőt viselt.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ügyben szereplő férfi kilétével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06/80/555-111-es Telefontanú zöldszámát, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számot.