Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Sport

Döntetlennel végződött egy igazán fordulatos mérkőzés a DVTK stadionban

Mindkét csapat a a középmezőnyben tölti a téli szünetet.

A labdarúgó OTP Bank Liga idei utolsó, 17. fordulójának szombati játéknapján a DVTK hazai pályán fogadta a fővárosi csapatot. Az első félidőben a vendégek egy szöglet után megszerezték a vezetést, amit a DVTK szintén szöglet, Gera Dániel beadása, és Szatmári Csaba fejese után egyenlített ki – írja a dvtk.eu.  A második félidő elején az MTK kapujában Demjénnek akadt többször is dolga, a hazai nyomás ellenére mégis a kék-fehérek szerezték meg újra a vezetést. A Diósgyőr két percen belül fordított Bitok Stephen beadása után esett öngóllal, és Francisco Feuillassier is értékesítette Lukács Dániel beadását. Azonban nem sokkal a lefújás előtt a vendégek gólra váltottak még egy szögletet, és a piros-fehérek hiába brillíroztak a végén, be kellett érniük egy döntetlennel.

Diósgyőri VTK – MTK Budapest FC 3-3 (1-1)

DVTK: Artem ODYNTSOV – GERA Dániel, SZATMÁRI Csaba, Bozhidar CHORBADZHIYSKI, Bitok STEPHEN – BÉNYEI Ágoston, HOLDAMPF Gergő, Vladislav KLIMOVICH – PERNAMBUCO, Bright EDOMWONYI, Elton ACOLATSE. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.

MTK: DEMJÉN Patrik – VARJU Benedek, HEJ Viktor, KÁDÁR Tamás, KOCSIS Gergő, Nemanja ANTONOV – HORVÁTH Artúr, KATA Mihály – STIEBER Zoltán, BOGNÁR István, Nikolas SPALEK. Vezetőedző: HORVÁTH Dávid.

 

(Nyitókép: Szabó Krisztián/dvtk.eu)