Újabb csaló üzenetet kaptunk. Az utolsó átverő, klikkelő e-mail után mindössze egyet kellett aludni a következőig. Egy biztos, minden nap más és más témában próbálnak adatokat megszerezni.

Hogy miért beszélünk róla?

Mondhatnád, hogy „ilyet én is kaptam”. Éppen ezért. Mert mi odafigyelünk a feladóra, a témára, de mindig vannak nálunk sokkal naivabbak, vagy éppen olyanok, akik kevésbé ismerik az online világ veszélyét.

Lehet, hogy a következő áldozat a Te édesanyád, a Te nagymamád!

A legújabb e-mail szövege, változtatás nélkül

Feladó: George Louis <obertnhema08@gmail.com

Küldtem neked ezt a levelet egy ideje, de nem vagyok biztos benne, hogy megkapta. György Luis vagyok, ezt az ajánlatot teszem Önnek késő ügyfél, László, halála kapcsán, aki szívroham következtében halt meg, hatalmas összeget hagyva, miután sikertelen kísérletet találtam rokonomra késői ügyfél, úgy döntöttem, hogy kapcsolatba lépök, mivel ugyanazt a vezetéknevet viselted vele

Tudsz szorgalmasan felhozni ezt az igényt, örömmel bemutatom téged a banknak, mint hozzátartozójának, hogy az ő pénzeszköze alatt a neved kerülhessen sorra, én vagyok az ő személyes ügyvéd, és minden szükséges segítséget megadni fogok neked. hogy ezt az állítást teljesítsék, és megosszák azt 50/50% -kal, és hét munkanapon belül a bankok közötti bankok közötti vontatási műveletet elvégezzék. Kérjük, válaszoljon további részletekért.

Az Ön teljes neve ……….

Saját telefonod …

A korod:………..

Az Ön elérhetőségi címe:

Az Ön személyes e-mail címe:

NE VÁLJ ÁLDOZATTÁ!

(fotó: pixabay)